Zöld kávé – vélemények, észrevételek, ár, hogyan működik?

[Total: 0    Average: 0/5]

Az osztály gyorsan meghódította a világot Superfoods nagyon jól ismert ma vált a zöld kávé előnyeiről és veszélyeiről, amely már bizonyított a fogyás, a kezelés a tömeges megbetegedések, kozmetikai ellátás – milyen célra csak akkor nem tanácsos használni. Tényleg a jó tulajdonságait, így az egyetemes? Hogyan inni a zöld kávé és lehet azt használni tejjel? Milyen hasznos lehet a zöld kávé kivonat? Nézzük meg a választ ezekre a kérdésekre.

zöld kávé: leírás

Sötétbarna kávébab amely főzött kávé italok, összegyűjtése után és szárítás, vannak kitéve pörkölés. A folyamat során a hőkezelés, elveszítik jelentős része a szerves és zsírsavak, nedvesség, illóolajok, flavonoidok, vitaminok, mikro – és makroelemek.

Ezért támogatói egészséges életmód zöld kávészemek nagyon hasznos termék, ami szükséges, hogy cserélje ki a klasszikus sült megfelelője. A javaslat megfelel a kereslet és fejleszti a termékskála, és ma lehet kapni ezt a terméket több változatban:

  • egész szemek;
  • kalapácsos hegesztéshez;
  • zúzott hozzáadott magok, fűszerek, gyógynövények, stb.;
  • kávékivonat;
  • oldható (nagyon ritka), és őrölt keverék zöldbab pirított.

Kémiai összetételét és a tulajdonságait a zöld kávé

függően a konkrét alakja, a kémiai összetétele a zöld kávé van a következő értékes anyagok:

  • 2,5% koffeint;
  • 9% -ról 19% fehérjét;
  • 0,17-0,65% monoszacharidot;
  • legfeljebb 12% tanninok;
  • 6-7% pentozán;
  • 4% -tól 11% -a klorogénsav;
  • 0,4 ​​százaléka borkősav;
  • 0,3% almasav;
  • 1,8% arabinóz;
  • 20,8% mannóz;
  • 7% glükóz;
  • 0,3% citromsav;
  • 0,2% a kávé sav.

Meg kell jegyezni, Szintén szignifikáns különbség a zsír mennyisége és a zsírsavak. Ezeket alkalmazhatjuk, hogy 18% -a a teljes tömeg. Koffein a zöld kávé képviselteti közel azonos térfogatú, mint a pörkölt, de további hasznos elemek jelentősen nagy. Mintegy 34% -át ezek a szemcsék extraháljuk (a ital főzés közben) komponenseket. Ez teszi a gabona erőteljes biológiailag aktív termék, telítődik a test sok értékes tápanyagot és működésének javítása az egész testet.

Zöld kávé előnyei és hátrányai

A legerősebb hatása a teljes áram az alkaloid, amely a „fémjelzi” coffee – 1,3,7-trimetilxantin vagy csak koffeint. Ez benne van az asszimilációs és szabályozása vércukorszint, stimuláció az idegrendszer és a keringési rendszer. Legfőbb jellemzői használják a tervezett célra -, hogy javítsa az egészségügyi, fizikai és pszicho-emocionális tónus.

A klorogénsav egy erős antioxidáns képességeit. A nagy mennyiségben tartalmaz a zöld kávé (50% -kal magasabb, mint a sült) teszi értékes termék, harc az öregedés ellen és a rák kialakulása. Ő is részt vesz a stabilizációs szívműködést, trombózis megelőzésére, érelmeszesedés és a cukorbetegség. Kávé messze megelőzve a tartalom ezen sav, többek között a termékek, hagyományosan jelen az étrendben.

A magas aránya tannin adja a kávé jellegzetes savanykás ízét, de használatuk nem ez a helyzet. Kerülnek bemutatásra főleg tannin, gyorsan végzett a vér, miközben antibakteriális munkát. A jelenléte tanninok a szervezetben, fontos, hogy a zökkenőmentes fellépés az emésztőszervek, intenzív a szövetek regenerálódását, és káros hatású hulladékok.

Közel két tucat aminosavak létfontosságúak az egészséges működését a szervezetben. A hiányuk akadályozza a normális funzionavano a mozgásszervi rendszer és az izom. Ezen túlmenően, az anyagokat, hogy az érfal tartósabb és rugalmas, és stabilizálja az étvágyat.

trigonellin segít a nyomás kiegyenlítésére, szabályozza a hormonális légkörben a test, mozgósítani anyagcsere folyamatok, felgyorsítja az agyi aktivitás és minőségének javítása, a vér.

Zöld kávé: árnyalatok hasznos hatása van a szervezetre

  • A termék jelentősen növeli a bomlás zsír azonban nem csupán kávé, hanem egy nagy fizikai aktivitást. Tisztaivóvíz 5-6 csésze zöld kávé naponta nem vezet az átalakítás többlet.
  • A termék meggyorsítja a csere folyamatok minden szintjén. A jobb minőségű anyag feldolgozása, elosztott és megjelenik. Ezért ajánlatos inni a zöld kávé fogyás. Azonban a gyors felszívódás jelenik meg, és egy kiadós étvágy. Meg kell visszafogni magam.
  • A koffein a zöld kávé felrázza az idegrendszer és jelentősen javíthatja a nappali teljesítményt. A függőség ez a hatás jön „nem”, és kialakulhat egy hiány az alvás és a napi rend, a koncentráció hiánya, erőtlenség.
  • Nyers kávé kevésbé erős vérnyomásnövelő hatását, azonban az emberek a magas vérnyomás is kell fogyasztani, hogy óvatosan.
  • A termék fertőtlenítésére és javítja GI funkció. Azonban, előfordulása krónikus és akut betegségek ez okozhat romlik a helyzet.

Hogyan inni a zöld kávé

mivel a különbségek összetétele és szerkezete, különbségek vannak a technika sör zöld kávé, míg a főzés pörkölt kávészemek. Összességében ez a folyamat egy kicsit több időt. Már a kezdet kezdetén, akkor is meg kell őrölni. Attól függően, hogy a személyes preferencia, akkor enyhén megpirítjuk őket egy száraz serpenyőben, folyamatos keverés közben, hosszabb, mint 15 perc. Így előállítására része, amely megfelel egy csésze hagyományos kávét, kell kb 1-1. 5 evőkanál gabonát 100-150 ml.

Nincs szükség túl finom csiszolás, ez általában 2-3 alkalommal elindítani az autót 15-20 másodpercig. Ennek hiányában a daráló segítségével egy turmixgép, fúvókát törés dió vagy akár átszivárog őket egy kézzel habarcs. Tény, az ital elég jól főzött és zúzott gabonát.

A következő lépések:

  1. Turk vagy lábas, kis méretű (vödör) töltve vízzel. Meg kell, hogy egy kicsit több, mint a becsült összeg adott forraljuk. A folyadék-ra melegítjük, de nem felforraljuk.
  2. Amikor elkezd mászni a légbuborékok menni a vízbe őrölt zöld kávé és tovább főzzük kis lángon, időnként megkeverve.
  3. Foam jele elején a kitermelés az ital. Az eltávolításához nem szükséges.
  4. Mivel az Advent a hab teljen 2-3 perc alatt, amely után lehet eltávolítani kávét a tűzről. A víz pedig egy zöld árnyalat.
  5. Az italt kell önteni egy pohár vagy kupa át finom szitán.
  6. OL>

    Ez a kávé ital eltér a szokásos kávé pörkölt bab íze és illata. Ez a leghasznosabb, ha figyelembe fél órával evés előtt vagy nehéz fizikai aktivitást. Ebben az esetben, csak van ideje fut egy aktív anyagcserét, és állítsa be a szervezetben a hatékony munkavégzés.

    Zöld kávé fogyás

    Ma széles körben nyilvánosságra előnyös tulajdonságait a zöld kávé fogyás. És ő tényleg tud segíteni, de csak együtt egy komplex egyéb intézkedések. Röviden, a zöld kávéban biztosítja a fogyás, és benne van a folyamatban, és felgyorsítja.

    A használata kiegészítő ital, hogy sikeresen megszabadulni a felesleges font kell kombinálni:

  • csökkentésére kalória a napi étrendet;
  • a csökkenő aránya gyorsan hasznosítható szénhidrátok és a zsírok;
  • mennyiségének növekedése ivott naponta vízzel 2 literre
  • a fizikai aktivitás növelése;
  • az átmenet a világos tervezés a villamosenergia-rendszer.

Ezzel az élelmiszer és a tevékenység a zöld kávé segít „bekapcsolja” a test a megfelelő pillanatokban a hatékonyabb kalóriaégetésteredményez, a minőség a feldolgozásuk, megszüntetése felesleges méreganyagok. És a visszatérés a vonzó formák nem tartja vársz.

Zöld kávé gyömbérrel fogyás

  1. Forraljuk 3 liter víz.
  2. Hozzáadás 75 g frissen őrölt bab.
  3. Cook körülbelül egy negyed órát.
  4. Öntsük át egy finom szitán.
  5. törölje egy kis gyömbér gyökér finom reszelő, és hozzá a folyadékot.
  6. Be kell használni 200-250 ml ezt az italt minden nap.
  7. OL>

    Az olajat a zöld kávé

    A zöldessárga folyadék, viszkózus A struktúra és vajas tapintású, erős kávé ízét és keserű íze. Ezt fel lehet használni a bőrápolás, hajzat vagy körmök. Ez magában masszázs a készítmények néhány alapvető növényi zsírok.

    Essential kávé olajat vonnak ki a levél-szár tömege, fakéreg, virágok és a hajtások a kávécserje. Ez egy folyadék nagyon gazdag aromájú, van jobb kozmetikai tulajdonságokat illóolajok. Ez akkor hasznos, hogy adjunk, hogy a masszázs oldatok és szépségápolási keverékei.

    Zöld kávé kivonat

    A kivonatot rendelkezik erős antioxidáns, serkenti a munka sok szervrendszereink, élénkítő a test és a lélek hatása. Beépülését az étrend jelentősen felgyorsítja és megkönnyíti a folyamatot dömping felesleges kilók. Azonban, mielőtt elkezdi szedni a koncentrátum, meg kell kapnia az orvos.

    Először is, üdvözlöm a függés kell adni egy orvos ellenőrizze a szintet a T3 és T4, étkezési magatartás és a bazális metabolikus ráta. Az a tény, hogy bizonyos étkezési rendellenességek viselkedés és az anyagcsere használata zöld kávé kivonat egy kidobott pénz, mivel a gyógyszer hat egy másik irányba.

    Ellenjavallatok

    A használata zöld kávé bármilyen formában, különösen az első néhány alkalommal, csatolni kell a figyelmet a reakció s a test. Ez magában foglalja számos anyag okozhatja elutasítás vagy allergiás reakció.

    Ki nem ajánlott inni a zöld kávé:

  • A kiskorúak és az 65 év felettiek.
  • A “magok”, és a magas vérnyomás;
  • kapó betegeknél szedatív és antioxidánsok;
  • a terhes és szoptató nők esetében.

A lehetséges negatív hatások ivás:

  • kalcium meggyengült csontok és ízületek;
  • súlyosbodása a tünete irritábilis bél;
  • megnövekedett szemen belüli nyomás (veszélyes glaukóma);
  • provokáló hasmenés;
  • fokozott szorongás, álmatlanság, szórás, ingerlékenység, a idegrendszeri rendellenességek.
About Kelemen Gréta 268 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."