Potencia

Varázslatos kreációk

Beszélgetés Zólyomi Zsolttal

A nagy parfümériák polcain megtalálható divatos illatok mellett van a parfümöknek egy másik, kevésbé ismert világa. Letűnt aranykort idéző, mesebeli szépségű illatok ezek, páratlan kreativitással és szakértelemmel létrehozott egyedi kreációk, amelyeknek valódi természetét talán akkor érthetjük meg igazán, ha egyfajta műalkotásokként tekintünk rájuk. A „niche” parfümök különleges világáról, a parfümkészítésről mint alkotási folyamatról beszélgettünk elegáns rokokó illatbudoárnak berendezett parfümériájában Zólyomi Zsolttal, az egyetlen magyar parfümszakértővel, aki maga is illatművész. Tapasztalatai és tervei egyaránt érdekesek, fi gyelemre és tiszteletre méltóak.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük