Uniderm – vélemények, észrevételek, ár, hol lehet megvásárolni

[Total:    Average: /5]

Kenőcs Uniderm kijelölt gyulladásos bőrbetegségek. Ez segít megbirkózni bőrpír, viszketés, bőrkiütés.

Uniderm – hatás kenőcs

krém (kenőcs) Uniderm – farmakológiai hatóanyag a következő csoportból glükokortikoszteroidok (GCS) helyi használatra. Hormonális kenőcs, által alkalmazott orvos, megvalósított recept szerint. A készítményt képviselik 1 mg mometazon (mometazon-furoát), és a következő további komponenseket:

A szerszám készült csövekben 15 és 30 g, az ár 15 g 230 …. Legalábbis a piacon megtalálható krém ugyanolyan márka, amely kezelésére használják a fejbőrt.

Mint más kortikoszteroidok, mometazon segíti a specifikus fehérjék, amelyek gátolják a termelés lipokortinov és arachidonsav. Az utóbbi hozzájárul a kiválasztási új részeinek a gyulladásmediátorok (leukotriének, prosztaglandinok). Ha csökkenti a kiosztás a vérben ezeknek az anyagoknak a helyi gyulladásos reakció megszűnik, a tünetek csökkentik a gyulladást. A helyi alkalmazása a szisztémás felszívódás minimális, nem több, mint 0,5% a hatóanyag. Blood mometazon észlelt 6-8 óra után, a alkalmazás.

Javallatok és ellenjavallatok Uniderm

A drog különböző indikációk, akkor lehet használni a gyermekek és a felnőttek minden bőrgyulladások alkalmasak a terápia kortikoszteroidok. Ezek közé tartoznak a különféle gyulladásos patológiák az allergiás és autoimmun jellegű. Gyermekeknél a kenőcsöt segít Underm atopiás dermatitis (neurodermitis), amely megtalálható a nagy gyermekek száma. A gyógyszer lehet használni a hajlamosság, allergiás kiütések válaszul allergének:

Hosszú során Uniderm előírt psoriasis, ebben a formában a betegség a fejét legjobban kezeljük krém. Szintén természetesen használhatja látható szisztémás lupus erythematosus, a bőr (discoidea) formában. Viszketés csökkentésére, akkor lehet alkalmazni, hormonális kenőcs elleni rovarcsípés – darazsak, méhek, szúnyogok.

Szintén a jelek viszkető bőrgyulladás, lichen planus, pityriasis rosea, krónikus formái, lichen, a seborrhoeás dermatitis. Ellenjavallata kezelés fontos, hogy fontolja meg egy részük csökkenti az immunválasz a betegség súlyosbodását. Ezek közé tartoznak:

tilos kezelendő kenőcsöt periorális dermatitis, túlérzékeny a komponenseket a kenőcs, S reakció, hogy a bevezetése a vakcina. Terhesség és szoptatás alatt csak akkor engedélyezett, egy egyszeri felvitel kis területen a bőr, hosszú távú kezelés tilos. A korhatár 6 hónapos kortól Uniderm előírt a gyermekek.

Használat utasításokat

Az eszköz csak külsőleg. Ez szolgál a tüneti terápia és nem zárja ki további befolyásolják az okok a patológia (például hatása allergének). Az érintett terület egy vékony réteg krémet, a kérelmek száma egyszer / nap. Az időtartam hatékonyságát. Nem ajánlott használni kortikoszteroidok hosszabb, mint 10-14 nap, egyébként lehetséges „szindróma egy ricochet” (bőrpír és a bőr fokozott gyulladás). Psoriasis, lupus kezelés lehetséges néhány hónapon belül, de csak az orvos felügyelete.

A hosszú alkalmazás nagy adagban fennáll a kockázata a szisztémás hatások. Túladagolás előfordulhat, ezek a jelek:

A fokozatos megszüntetéséről Uniderm van párhuzamosan végrehajthatók tüneti kezelésére, korrigált elektrolit-egyensúly. Nagy gonddal a terápiát az arcon – a szisztémás abszorpció fent. Szintén óvatosan kell kezelni, ha egy bőrbetegség vonatkozik azokra a helyekre, ahol a természetes ráncok a bőrön. Nem ajánlott alkalmazni Uniderm nagy területeket alatt elzáró kötözés. A gyermekek aránya nem haladhatja meg a 5 nap, minimális adagot.

Mellékhatások Uniderm

A kezelés ideje alatt a helyi kortikoszteroidok gyakran alakulnak ki mellékhatások. Okozhat szárazság, kiütések, irritáció, viszketés, égő érzés, amelyek tünetei intolerancia, allergiás reakció s a kenőcs.

A visszaélések az arcon kialakulhat szőrtüszőgyulladás – gyulladás szőrtüszők.

A mellékhatása van kialakulásának kockázatát pattanások, atrófiás folyamatok és áztatással a bőr gyermekeknél gyakran malária. Vannak, akik a bőr húzódó – striák, száj körüli bőrgyulladás jelenik meg.

Hogyan helyére Uniderm társaik

Vannak analógok kenőcs Uniderm szerkezet, amely szintén tartalmaz mometazon, és egyéb kenőcsök csoportjából kortikoszteroidok:

a gyógyszerösszetétel Ár, RUB mometazon mometazon 210 Elokom-mometazon, szalicilsav 380 Momet-mometazon, szalicilsav A mometazon Silcare 510 150 170 Akriderm betametazon Hidrokortizon Hidrokortizon 70

Információk a kölcsönhatás és a kölcsönös befolyás Underme és az alkohol nem képviseltetik magukat. A kenőcsöt előírt egyidejűleg gyulladáscsökkentő és antibakteriális eszközök külső üzemeltetés, a redukciós hatékonyság volt megfigyelhető. De antikoagulánsok és a kortikoszteroidok együtt nem ajánlott – növeli a vérzés kockázatát és egyéb mellékhatásai antikoagulánsok.

About Kelemen Gréta 411 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."