Szépítő gabonaszemek

[Total:    Average: /5]

Szépítő gabonaszemek

KIMERÍTHETETLEN GAZDAGSÁG

Európa az utóbbi években kezdi felismerni e keleten nagy klasszikusnak számító, természetes alapanyag bőrre gyakorolt jótékony hatásait. Rizskeményítő, rizskorpa, rizsecet, rizsből készült alkohol, növényi víz, a rizsvíz gőze, a rizs peptidjei: mind-mind megannyi kincs. A rizs kaméleon módjára ölt számtalan formát, és valamennyi változata kitűnően használható szépségápolási célokra.
A rizskorpa, amely évszázadok óta alapanyaga különféle kozmetikai szereknek (közülük a legismertebb a híres-nevezetes rizspor), kiváló nedvszívó és mattító tulajdonságainál fogva ma újra reneszánszát éli a kozmetikában. Az ásványi sókban rendkívül gazdag rizsolaj restrukturáló, hidratáló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A rizsből erjesztett ecet kitűnő zsíroldó, a rizsvíz nyugtató és méregtelenítő hatású, a rizs peptidjei pedig kiváló hatóanyagoknak bizonyultak az anti-aging terén. Különböző céllal ugyan, de megtalálhatjuk a rizst bőrradírok, bőrtápláló krémek és tejek, szappanok, sminklemosók, hámlasztó hatású tusfürdők, sőt, szérumok fő összetevőjeként is. A kozmetikai felhasználás terén a gésák kultuszából közismertté vált egzotikus és szimbolikus növény mára ott van a legnagyobb kozmetikai márkák termékeinek alapanyagai között is, és a reklámszakemberek szívesen építik egy-egy termék kampányát e különleges és egzotikus, marketing szempontból is „jól eladható” növényi alapanyagra.

About Kelemen Gréta 411 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*