Smartwatch A1 - karóra, negatív megjegyzéseket, vélemények, ár, hivatalos honlapján
Hírek

Smartwatch A1 – karóra, negatív megjegyzéseket, vélemények, ár, hivatalos honlapján

Kedves olvasók, jó napot. Ma, a felülvizsgálat kiterjed a költségvetési modell kínai intelligens órák – SmartwatchA1. Ez egy másik példányát az Apple nézni hasonló felépítésű, de a gyenge teljesítményt. Ma az analóg a maximálisan hasonlít az eredeti Cupertino, amint azt nemcsak a design a tárcsát. SmartwatchA1 elfogadta még a

design a heveder a rengeteg szín, valamint

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

a menü interfész. Nos, sört egy tea, hogy a keksz, kezdjük azzal, hogy a intelligens modul.

Like kínai vállalatok másolja termékek híres márka. És valóban elítélik, és nem akar. Nem minden felhasználónak lehetősége van csatlakozni a csoporthoz a boldog tulajdonosai okos szerkentyű. Itt jön a támogatás a kínai gyártók, mely egy nevetséges összeget érdekes eszközöket. A mai trend – intelligens órák. Megjelent a modell csak lusta.

Az oldalon a bal és a meg nem nevezett cég, amely részt vesz a termelési modell az intelligens órák egyszerű cím SmartwatchA1. A design a kínai mesterek nem zavarta egyáltalán másolásával mindegyik Apple Watch. Operációs rendszer? Persze, nem az amerikai márka, és miért, ha van Android. Dobd olcsó, és kész modell, ami pontosan az érdeklődés a vevő.

nem felel Apple Watch

Összes 7 fotók

Bármi legyen is a véleménye arról SmartWatchA1, nem tudnak versenyezni az órát az Apple, kivéve az ár. Ahhoz, hogy érti a különbséget, és úgy döntött, hogy a klón, itt vannak a legfontosabb különbségek.

 • Design. Lehet nem is kell beszélni – magabiztosan bypass Apple Watch SmartwatchA1. És hogy mást, mivel a magas költségek az első. Már az Apple esetében és megbízhatóbb, és több pánt, és hogy inkább szalonképes.
 • Tulajdonságok. Ismét a plusz jel megy az amerikai termék. Az Apple Watch csak nem megy a piacra a gyenge hardver vagy rossz kijelzőn. A magas költségek, ezek mind a tetején.
 • Támogatás platformokon. Itt van, amit a kínai superior intelligens karóra Apple Watch, mivel ez egy hatalmas készülékek száma. Megvettem a „Apple” gadget, kérjük és iPhone neki vásárolni. SmartwatchA1 nincs különbség a készülék kiválasztásával.
 • Támogatás SIM. Nagyon gyakran a kínai gyártók bosszantó, hogy belezsúfol a készülék sok funkcióval, amelyek nem szükségesek. De támogatja a SIM-kártya intelligens karóra bizonyult egy nagyon hasznos funkció. Apple Watch

  Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

  nem.

 • Kisegítő. Intelligens órák Apple kiváló szerkentyű. Bármennyire is hasznos lesz korántsem minden felhasználó számára. Fizető komoly pénz, akkor a héten, hogy küldje el a készüléket, hogy porosodik a polcon. Akkor miért nem indul az okos órák a költségvetési osztály.

Főbb jellemzők H4>

Most már tudod, a legfontosabb különbség a tettes a mi cikket Apple Watch. Be a felülvizsgálat SmartwatchA1, és kezdjük teljesítményét.

 1. Ház: fém és műanyag
 2. Szín: ezüst
 3. szilikon pánt (állítható)
 4. sáv színe: fehér, fekete, zöld, piros, kék
 5. Védelem a hatás és a nedvesség
 6. Képernyő: 1,54 hüvelykes 240×240 képpont
 7. Bluetooth 3.0
 8. CPU: MTK6260A
 9. RAM: 128 MB
 10. ROM: 64 MB

 11. A alatti nyílásba memóriakártyát és a SIM-kártya
 12. Kamera: 0.3 MP
 13. Akkumulátor: 380 mAh
 14. Opcionális: alvás monitoring és kalória
 15. OL> nagy áron: Smart karóra telefon SmartwatchA1 ★★★★ ☆

  Felszerelés H5> Ne hagyja ki:

  Annak ellenére, hogy az alacsony költségű, SmartwatchA1 értékesítik egy nagyon aranyos dobozt. Ez történt a tér karton, stilizált fa alatt. Úgy néz ki, nagyon tekintélyes. Az óra maga egy tasakba, feküdjön egy speciális bélés, amely védi a sérülésektől a szállítás során. A csomag tartalma SmartwatchA1 alján a doboz. Ez magában foglalja:

 • microUSB kábel a töltéshez;
 • Útmutató SmartwatchA1 (bár nem orosz);
 • védő képernyőn;

A csomag hasonló más gyártó. Csak bosszantó utasítások hiányát orosz, így érthető a bonyolult a SmartwatchA1 saját.

Megjelenés és kialakítás

A design az óra megragadja a szemet. Úgy néznek ki, nagyon hasonlít az intelligens karóra egy másik márka. SmartwatchA1 fémből (elülső rész), és a műanyag (hátlapot). Összeszerelni nincs panasz – minden byudzhetnenko, de nagyon megbízható. Meglepő

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

módon még a fém végek nem okoznak érzéseket, hogy egy-két hónap lesz borított karcolásoktól.

Talált az első, kissé kinyúlik, a képernyő. By the way, már lefedett elég jó film. A kamera lyuk alján, szinte láthatatlan, ha nem vizsgálják. A jobb oldalon a SmartwatchA1 van egy mechanikus gomb, stilizált kerék és a töltés port, amelyre egy sapkával. Itt ugyan, de csak alul van egy mikrofon lyuk. A bal oldalon egy SmartwatchA1 semmi.

A hátlap műanyagból készült a színe a szíj. Közelebb a bal végén a külső hangszóró grill. Cover lejön, mit lehet tenni egy speciális groove. Alatta, az első dolog, amit látni lítium-ion akkumulátor, amely azt mutatja, a származási országot. Itt ragasztott címke IMEI a készülék. Az akkumulátor ki van húzva. Alatta van két nyílás alatt microSIM és microSD.

nagy áron: Smart karóra telefon SmartwatchA1 ★★★★ ☆ védelem ütés és nedvességtől

Igen, még a kínai gyártó a bármilyen védelmi intelligens órák SmartwatchA1. Persze, ez nem felel meg a használt márkás modellek, de lehet menteni a készülékre „halál”. A nedvesség azt jelenti, hogy az óra nem lesz eső, és az edényeket mossa le lehet.

megy a zuhany vagy fürdő egy SmartwatchA1 jobb tartózkodni – a felhasználói vélemények szűkülnek le az intolerancia óra

pár (a beszélő nem védett). Túlélni a modult, és óvatosan fúj vagy esik az asztalra. Mivel a tervezés, akkor feltételezhető, hogy az óra nyugtalan por és piszok.

Szíj

Gyártó SmartwatchA1, látszólag, kezdetben megközelítette a fejlesztési órát annak érdekében, hogy a végén egy pontos másolatot a Apple Watch. Ezért másolt még a design a szíj. Ez történt valójában fix, de van több színben.

Az anyagot szilikon. Szíj SmartwatchA1 rögzítjük a kezét egy szokatlan csattal, ami idővel komolyan elhasználódik, elveszíti azok minőségét. Rugalmas szíj szilárdan tartja az órát a kezét.

Screen

Az összes 7 fotók

Megjeleníti kínai intelligens órák általában nem ismert a minőség. Nincs kivétel képernyő és SmartwatchA1, amely megerősíti a felhasználói visszajelzéseket. Telepített olcsó 1,54 inch mátrix felbontása 240×240 pixel. A képernyő körül meglehetősen széles határok között, de a képek SmartwatchA1 az online boltok elrejteni ezt a hiányosságot.

fényerő elég jó, elég kontraszt. De a látószögek intelligens órák SmartwatchA1 felborul – egy kis eltérés a képernyő bármelyik irányban következtében a kép torzításával. Az érzékelő nincs igénypont, az megfelel-értéket.

Mi van benne H4>

Silly várhatunk egy kínai másolata az okos óra teljesítmény, mint az eredeti. SmartwatchA1 kapott költségvetési processzor MTK6260A, 128 MB RAM-mal, és csak 64 MB belső memóriával rendelkezik. Ha a helyzet, hogy a chip és a RAM nem megfelelő, akkor a tárolási kapacitás jelentősen növelhető telepítésével egy memóriakártyát (azzal, hogy támogatja a microSD 32 GB-ig). Elvileg a probléma a SmartwatchA1 nem fordul elő, így a hardver a hátrányok közé nem, akkor is, ha ez nagyon gyenge.

Mik az intelligens órák Kínából csinálni anélkül, hogy a kamerát. A gyártó elnyerte SmartwatchA1 modul 0.3 MP (valahol nevet Nokia, megjelent 10 évvel ezelőtt). De másfelől, hogy mit lehet várni ettől a mini-számítógép $ 15. A kamerát tartalmaz csak egyszer – az első vizsgálatkor óra. Aztán a vágy, hogy használat eltűnik. Sokkal több hasznos funkció sugárzott képeket az okostelefonról kamera a képernyőn a smart watch SmartwatchA1, de erről bővebben később.

Autonómia H5>

A munka az intelligens óra beépített akkumulátor 380 mAh-s. Egy töltés tart átlagosan két napot. Ahhoz, hogy használni SmartwatchA1 alapvető óra (SIM-kártya nélkül, és párosítva egy okostelefon), akkor számíthat egy hétig töltés nélkül. Autonómia SmartwatchA1 átlagosnak tekinthető, ahogy azt a véleményt. Teljesen feltöltött az óra körülbelül két órán át.

Operációs rendszer, csatlakoztassa okostelefonra H5>

Aboutyour keveset tudunk. Dolgozz SmartwatchA1 ellenőrzése alatt egy klón Android, amely kapott jó funkcionalitás. Egy komoly hátránya volt a fordítást az orosz nyelvet. Ezt a problémát nem csak ezek az okos órák.

Az Android készülékek SmartwatchA1 csatlakozik gond nélkül, a munka szinte minden változatban. De a felhasználók az eszközöket iOS nem állnak rendelkezésre az összes funkcióját, az ok a gyártó kiadta az alkalmazás csak a „zöld robot”. A program letölthető a QR-kód, amely megtalálható a menüben a SmartWatch. Ezzel a beállítással SmartwatchA1 alatt személyes megkeresést. Ha csatlakozni az órát egy okostelefon elég mindkét eszközön, hogy aktiválja a Bluetooth. Vegye figyelembe, hogy a mobiltelefon kell a Bluetooth 3.0 vagy magasabb.

nagy áron: Smart karóra telefon SmartwatchA1 ★★★★ ☆ jellemzők

Összességében SmartwatchA1 nem nagyon különbözik a legközelebbi versenytárs szempontjából funkciók. Sok szabványos funkciók, hogy milyen típusú számológép vagy a naptár. Nem szükséges, de hasznos sok felhasználó számára. Van néhány érdekes jellemzője a SmartwatchA1, amely most beszélni.

Már a kezdet kezdetén érdemes megjegyezni, a stílus a felület. A legtöbb kínai okos órák, mint sokan tudják, akkor kap a szokásos menü funkciók listája. Intelligens karóra SmartwatchA1 ment tovább másolásával az interfész az Apple órát. Ez egy alkalmazás ikonok, amelyek rendezett egy kört. A munka nagyon szépen, és ami a legfontosabb – kényelmes.

A legfontosabb jellemzője a SmartwatchA1 az a támogatás, a SIM-kártya, amely lehetővé teszi, hogy hívásokat közvetlenül a modult. Erre vannak a mikrofon és a külső hangszóró. Ezen felül, a jelenléte a SIM-kártya lehetőséget ad, hogy küldeni és fogadni SMS, és csatlakoztassa a hálózathoz, de nagyon lassan betöltődő oldalak. Munka SmartwatchA1 frekvencián 850/900/1800/1900 MHz.

A hasznos jellemzője volt a lépés, figyelembe véve a megtett távolságot. Nem mindig működik rendben, minden olyan információt rekordok történetében. Vannak alvás monitoring, amely képes megmenteni a kiadás időpontjában és a helyreállítás. Rajongók az aktív életmód elégedettek lesznek a funkciók egy fitness tracker, amely figyeli az egészségügy, kalória, és így tovább. És SmartwatchA1 segít megtalálni a smartphone elvesztése esetén.

Fő funkciók és alkalmazások H4>

Tehát érdekes jellemzője a „fogyasztók” már úgy, most viszont a szokásos funkciókat. Biztos vagyok benne, hogy ismeri a céljuk, így röviden.

 • Napló a hívást. Lehetővé teszi, hogy megtekinthesse információt hívások vagy óra okostelefonjáról.
 • Recorder. Egy kis alkalmazás, amely rögzíti a hang.
 • Player. Játszik tárolt audio fájlok a memóriakártyán. Fennáll annak a lehetősége, hogy zenét hallgatni távolról, a smartphone.
 • Notifications. Ötvözi A1 intelligens Watch Bluetooth-on keresztül egy okostelefon, a felhasználó megkapja az órájára üzenetek és egyéb értesítések.
 • Távirányító okostelefon kamera. Egy érdekes jellemzője, hogy rendelkezésre áll a program telepítése után.
 • Naptár. Egyszerű és hasznos.
 • kalkulátor. Segít gyorsan számolni semmit, a legfontosabb dolog -, hogy alkalmazkodni tudjanak a kis billentyűzet.
 • A ébresztő és időzítő. Azt hiszem, ez érthető ezeket a funkciókat.
 • A emlékeztető a csend. Gondoskodás az egészségére, SmartwatchA1 jelentés, hogy meg kell felkelni, és nyúlik.
 • Böngésző. Egyszerű és lassú. Lehetővé teszi, hogy az oldalakat, de csak a SIM kártyán keresztül.
Hol lehet megvásárolni, az ár h5>

A fő az értékesítés helyén SmartwatchA1 természetesen, a kínai online piactereken, mint AliExpress vagy GearBest. Nézd azt az árat, ezeken a helyeken a sorrendben 1000-1500 rubelt, ami elég jó.

Néhány elektronikai üzletek Oroszország is kínálnak vásárolni SmartwatchA1, de a költség elérheti a 3000 rubelt. Ezért jobb megrendelni a készüléket közvetlenül a haza, adja meg az eladó a legmagasabb minősítést.

A következtetés

Nos, barátok, felül intelligens órák SmartwatchA1 a célban. Például a jelenlegi „vendég” arra lehet következtetni, hogy a minőségi kínai órán át folyamatosan növekszik. Másolás a design egy márka modelljei csak akkor előnyös a gyártó, amely megerősíti a magas eladási.

SmartwatchA1 – nem a legjobb intelligens órák ma, de alacsony áron hozza őket a csúcsra. Jó eszköz alkalmassága, bár a játék, egy meglehetősen hosszú munka újratöltés nélkül. Több és nem akar egy költségvetési intelligens karóra.

nagy áron: Smart karóra telefon SmartwatchA1 ★★★★ ☆

Analogues

Mint korábban említettük, csak a leglustább kínai gyártó kiadta legalább az egyik modell olcsó okos órák. Között a bőség, akkor választhat egy álló eszközt.

 • DZ09 intelligens Watch. Modell hasonló funkcionalitást az azonos árfekvésű, mint az A1. Csak DZ09 – másolja Samsung Gear S2.
 • Q50. Intelligens órák, amelyek előállítása a kifejezetten gyermekek számára. Ugyanazt a funkciót erőteljesebb ház.
 • GT08. A modell, amely egyszerre hasonló és az Apple órát, és SmartwatchA1. A kissé eltérő tervezési és a design a szíj.
 • Intelligens Watch U8. A legolcsóbb intelligens karóra utazók számára ideális okos szerkentyű.
 • GD19. És újra klón Apple nézni. Csak annyiban különbözik a hevedert.

Vélemények a H4>

vélemény No. 1

Oksana, Moszkva EM>

vélemény No. 2

Sergey SPB EM>

vélemény No. 3

Artem, Kiev EM>

vélemény No. 4

Tatiana, Kazan EM>

Gregory, Novoszibirszk EM>

nagy áron: Smart karóra telefon SmartwatchA1 ★★★★ ☆

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...