Silane Guard – folyékony üveg, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

[Total:    Average: /5]

Silan Guard egykomponensű folyékony üveg egy japán cég Willson, úgy tervezték, hogy megvédje a kocsiszekrény a szennyeződéstől, karcolásoktól és kisebb mechanikai sérülésektől. Vásárlói vélemények a Silan őr van osztva: néhány gépkocsi-tulajdonosok írok előnyeit pénz több mint analógok, mások azt mondják, hogy a válás nem különbözik a hagyományos samponok.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

megtanulják az igazságot a folyékony üveg Wilson, úgy döntött, hogy megvásárolja a terméket egy hivatalos forgalmazótól, és hogy egy felmérés eszközök utasításokat, fotók és az árak.

Mit jelent ez: összetétel és az áru megnevezése álltal Guard

A gyártó szerint, Willson szilán Guard gépkocsikhoz áll innovatív komponensek, mint például szilícium-dioxid, Nanook és szilikon polimerek, amelyek az alkalmazás után alkotnak egy autó védőbevonat víztaszító hatást. A kompozíció a permet alkalmas sötét és világos autók. A kémiai reakció nem hordoz negatív hatással van a festék és a testrészek közlekedés.

A teljes folyékony üveg Japánból a következő:

 • Csomagolás palack;
 • Szivacs;
 • Szalvéta;
 • Speciális védőkesztyűt;
 • utasítás a Europen;

Ha a megrendelést követően, egy csomag érkezett az Ön számára egy másfajta, talán Van utángyártott termék. Szóval én nem ajánlom, hogy megvásárolja a terméket AliExpress vagy más kínai boltban. Megvettem a hivatalos gyártója a spray.

Hogyan kell alkalmazni a álltal Guard

A használata a megoldás csak akkor lehetséges, jól szellőző helyen, vagy a szabadban (első lehetőség előnyös). Amikor a munka legyen óvatos, ne tegye ki silonovoy a bőr védelmét, különösen a nyálkahártyákon.

Technológia alkalmazása szilán Guard egy új autó:

 1. Alaposan mossuk le a test az autó (előnyösen a segítségével egy motoros);
 2. Hagyja a készüléket száraz és kezelésére az alkalmazás helyén folyékony üveg egy zsírtalanító;
 3. Nedvesítsük a szivacsot a reagenskészlet, töményítjük, és váltakozva kell alkalmazni silnowo védelmet a tető, ajtók, motorháztető, törzs és más részeinek a jármű;
 4. Nos repairauto testet fedő egy szalvétát a csomag;
 5. A kezelés után, elkerülhető mosás autók és közvetlen napfény 8 órán belül.

A használt autók eljárás alkalmazásával szilán Guard különbözik csak a kiegészítő polírozó előállításánál fényezés, és rozsda alkalmazása előtt vízálló. Ha az autó már átfestett feldolgozása előtt, hogy jobb, hogy ellenőrizze a fényezést a hatását a komponensek jelent.

Egy üveg viasz könnyen tart 3-4 kezelésre autók. A gyártó javasolja, hogy alkalmazza a keveréket több rétegben – ez hoz létre egy további polimer filmet, amely megvédi a kisebb karcolások (például ágak fák és bokrok).

Csalás vagy sem: szakértői vélemény a termékkel kapcsolatban

Tanulás véleményét a vásárlók találkozott néhány negatív vélemény körülbelül álltal Guard: nem működik, nem száraz, nem fényes és egyéb észrevételeket. Saját tapasztalat ezzel autókozmetika pozitív volt.

Munka a benzinkút volt képes megtenni egy összehasonlító vizsgálati folyadék és a korábbi, a járművek használatát.

Mint láthatjuk, a kezelés után hatása megjelenik egy tükör Shine. Az igazi előnye használata előtt és után a polírozó észlelték több mint 2 hétig (a cikk írásakor). Nem korlátozzák az olvasó véleménye az interneten, és úgy döntött, hogy kérje szakértői száz.

Andrew Elenin, szerelő STO EM>

Következtetés Andrew: álltal Guard – csalás és átverés. De szeretném felhívni a saját és a figyelmet a fontos árnyalatok, ami miatt a használat hatékonyságát szilán volt a várakozások alatt:

 • Az első esetben, az ügyfél hozta a már nyomtatott csomagolás eszközökkel. Azaz mondjuk 100% -os bizonyossággal az eredeti vagy hamis;
 • A második alkalommal Andrew vásárolt folyékony üveg egy kínai honlapon alacsony áron. Mint mondtam az elején a cikk, a megrendelés spray nem hivatalos forgalmazója, azt kockáztatja, hogy dobja a pénzt a szél;
 • A szakember nem zsírtalanított fényezés, és ez az egyik előfeltétele a pozitív

Mennyi álltal Guard

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Amikor megvettem, a hivatalos honlapon az ár volt …. Most ott van a cselekvés és az ára az eredeti álltal Guarde tett Japánban:

 • Európa – 1990 …;
 • Ukrajna – 890 UAH.;
 • Európa – 39-49 €
 • Más országok ellenőriznie kell, hogy a szolgáltató.

Nem nagy pénz, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy egy alkalmazás folyékony üveg tart, legalább 22 nap, és egy korsó tart 3-4 alkalommal egy nagyvonalú polírozás. Összesen … kap hat hónap lefedettség rendkívül kedvező áron. Az érvényesség időtartama legfeljebb 5 év. Természetesen ez is jobb, hogy a gyártó, mint egy fillért valaki nem egyértelmű.

About Kelemen Gréta 411 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."