Hírek

Nicorix – Ár, vélemények, fórum, Side Effects

Tévhitek a szex – amit hiszünk, nem az igazság? 5/5 (100%) 2 szavazat

Minden társadalom, a kultúra, vannak bizonyos sztereotípiákat reprodukálják azt követő generációk, és nincs értelme harcolni. Gyakran előfordul, hogy annak ellenére, hogy a jelenlegi emberi tudás sok kérdésben kidolgozott, de ennek ellenére a legtöbb ember számára, bizonyos kérdéseket változatlan marad. Szex rendkívül fontos minden személy számára. Nem csak azért, mert ez egy nagyon kellemes érzés, de mindenekelőtt azért, mert ez biztosítja, hogy a kiterjesztés a családnak. Ebben az összefüggésben érdekes, hogy tesztelje tudását a művészet szeretete és a gondolat, hogy néha a tudás nem egy kicsit elavult.

[#]

A tartalma

1. tévhit – erotikus fantáziák egy indulási

[#] A szörnyű dolog, hogy valószínűleg készült iskolai katekézis. Nem, valószínűleg a világon a szexológus, akik megerősítik ezt a tételt. Erotikus fantázia rendkívül hasznosak a szexuális életet mindenki számára. A kreatívabb, annál jobb életéért a hálószobában. Sőt, érdemes beszélni a partnere a témában csak mi fordulat. Nem minden fantázia lesz elviselhetőbb Másrészt viszont meg kell próbálnia beszélni róla nyíltan, és arra törekszenek, hogy megfeleljen az igényeinek is a partnere. Van azonban egy nagyon fontos szabály, hogy nem teszünk semmit, ami ellentmond a saját akarata, és nem átlépni a határokat jelöltek ki a szeretett.

Mítosz # 2 – Csak egyidejű orgazmus jelenti megelégedésére szexuális

Először is egyértelmű tájékoztatást kell nyújtaniuk, különösen a nők, hogy nem köteles orgazmus. Ha nem érzem, ez nem jelenti azt, hogy valami nincs rendben. Másodszor, a helyzet az egyidejű orgazmus szerelmesek, inkább csak a filmekben. Miért? A válasz nagyon egyszerű, a férfiak és a nők különböző mértékű izgalom és orgazmus.

Mítosz # 3 – A férfi orgazmus kevésbé intenzív

Nem igaz, hogy az urak kevesebb örömet orgazmus. És a téves feltételezés, hogy a női orgazmus van valami különleges erő. Az igazság, mint mindig valahol a kettő között. Abból kell kiindulni, hogy a mítosz jött, valószínűleg azért, mert a nők sokkal nehezebb orgazmus. Ennek azonban semmi köze az intenzitását, és ebben az esetben teljesen egyedi, és anélkül, hogy konnotációja a szex.

4. tévhit – Maszti gonosz

Itt kell, hogy a bölcsesség az emberek, azaz minden ember, de meg kell tudni, hogy az intézkedést. Ugyanaz a maszturbáció, ha elégedettség helyettesíti szex partner, és mi ezt a módszert használja túl gyakran, akkor sajnos vezethet bizonyos betegségek. De önmagában, Maszturbálás egy nagyszerű eszköz az önismeret. Ennek köszönhetően képesek vagyunk ellenőrizni, hogy milyen kapcsolatot, és amennyiben ez ad számunkra a legnagyobb öröm.

Mítosz # 5 – absztinencia növeli az étvágyat

[#] Sajnos, a hosszabb intervallum közötti szexuális elégedettség idővel kevésbé szeretnék ficánkol az ágyban. Orgazmus, mind a férfi és női, csak különböző arányokban, így a szervezet termel tesztoszteron. Ismeretes, hogy ez a hormon az a tényező, amely serkenti a libidót. Hosszú szünetek vezet az a tény, hogy a tesztoszteron szintje jelentősen csökken, és ennek következtében a vadászat szex, természetesen halad. A kapcsolat akkor, hogy fenntartsák az állam a szexuális izgalmat, nem késleltetheti vagy elhalasztja a szex, mert akkor nem kell várni túl gyorsan.

Mítosz # 6 – Tabletta a merevedés idősebb férfiak

A széles körben van olyan vélemény, hogy a merevedési zavar, stb kapcsolatos problémák a korral. Azonban az orvosok bizalommal cáfolni ezt a mítoszt, fiatalúr, szintén gyakoriak a betegségek. Jó étrendkiegészítő csodákra képes, de inkább ez a kérdés nem az a csodálatos hatalom, és a hosszú távú tanulmányok a termék. Alapján az ilyen gyógyszer összetételét, amelybe kell alapulnia természetes kivonatok. Mert ezeket a tablettákat, hogy fokozza a férfi erekció kellene Eracto gyógyszer, hogyan lehet megbirkózni a merevedési zavar és fenntartása hosszabb erekciót.

Kapcsolódó cikkek

Chocolate Slim – Vélemények, Ár, Hol kapható (… Eco egy Slim – Vélemények, Ár, Hol lehet megvásárolni (gyógyszertár, Alle … ProstaPlast – értékelés (fórum), ár, hatások, … Miért Caliplus pirulák, így hatékony?

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük