Mi történik a női libidó menopauza idején?

[Total:    Average: /5]

Mi történik a női libidó menopauza idején? 5/5 (100%) 1 szavazat

[#] Mint általában, a nők kevésbé valószínű, hogy Horny. Az libidó alacsonyabb szinten, mint a fiúk. Azt mondják, hogy az ember mindig azt akarja, de nem mindig, egy nő mindig, de csak ritkán akar. Sajnos, sok igazság van benne. Gyakran ez az eltérés temperamentummal szexuális partnerek szétesését eredményezi kapcsolatok. A csökkenés vágy gyakori a nők körében menopauza alatt és után – azaz, 35 és 64 év . Minden nő, mellesleg, ez más. Mint tudja, gyakran akkor kezdődik a második ifjúsági és várják a feleségek, a fokozott szexuális aktivitás.

Tegyük fel, hogy a hibás a hormonok. Azonban, mint kiderült, ez egy nagyon igazságtalan véleményt. A probléma az, hogy a nő továbbra is a vágy, de nem vágynak. Worth partner továbbra is kikérje, és folyamatosan ösztönözte őt, hogy szeretkezés . Az az időszak a menopauza előtt a csúcs a női libidó. Azonban, alatt és a menopauza után van egy éles csökkenést. Ebben az időben, a csökkentett szintű ösztrogén. Egy másik tényező a csökkenés a vér áramlását a hüvelybe, amely ahhoz vezet, hogy a szárazra. Tehát a szex nem olyan élvezetes, mint korábban, így nehéz kivédeni, hogy igyekeznek elkerülni azt.

Természetesen, a jelenleg a piacon van számos olyan gyógyszer, hogy növelje potencia, mint a férfiak és a nők. Tekintettel arra, hogy mi volt a fenti, érdemes befektetni lubrykanty. Ilyen géleket vagy illóolajok, intim áll rendelkezésre szinte minden nagyobb boltban, vagy gyógyszertárban. A választás egy hatalmas házban. Néhány ízlelőbimbók, így semmi sem fog történni, ha kap a szájban. Ilyen hatóanyag fog valami újat az ágyban, és ez lehet a kezdete egy új fejezet a bensőséges kapcsolat. Egy másik módja az, természetesen, a használata bizonyított étrendkiegészítő növeli a libidót . Egyikük Femmax, amit írt az egyik cikket. Sok éven át az ilyen típusú termék nem csak készült a férfiak kérdéseket. A nők is várta a viagra. Ami fontos, hogy nem csak a hölgyek a menopauza. Általában, ha meg szeretné vásárolni ezt a fajta gyógyszert visszamegy az interneten. Mint tudod, az az érzés, a névtelenség fontos ezekben a pillanatokban. Azonban nem szabad elhamarkodottan dönteni, érdemes megvizsgálni a felhasználói vélemények. A legjobb módja, hogy megtalálják az emberek egy internetes fórumon.

Elég invazív, módszer a kezelést tesztoszteron. Ezt a módszert az orvostudomány az elmúlt 40 évben. Sajnos, a mellékhatásai ennek terápia sok nő számára nagyon fárasztó. Itt beszélünk túlzott owłosieniu, ekcéma, és halkan vagy csikló bővítés. Jelenleg kevés az orvosok még úgy döntött, a cél a tesztoszteron. Ez a módszer nem indokolja annak eredménye, mivel kevés vonzó design és elég kockázatos . Ha ez az üzenet olvasható: Uram, ha a partner csak megy keresztül ezen a nehéz időszakon, meg kell emlékezni egy dolog. Az a tény, hogy a nők inkább érzelmi szexről. Ellentétben a fiúk részt, és adja meg kedvese szinte az elejétől. Ezért fontos, hogy az ember az volt, hogy támogassa az ő kedvence. Hadd tudja, hogy lesz beteg és toleráns. Támogatást adni egy erős férfi vállát néha sokkal többet, mint bármely farmakológiai módszerrel.

A menopauza egy különleges alkalom a nők számára. Miután a hormonok veszik át, és néha nem ad nekik cselekvési szabadságát. Fontos, hogy tartsa be a test ebben az időszakban. Mindenki reagál másképp, így a módszerek eltérőek. Ne add fel, hogy őszintén beszéljünk a tünetek a partnere. Csak azért, mert a kommunikáció, mint néha, hogy elkerüljék a szükségtelen veszekedések és félreértések.

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit tudni akartál a tesztoszteron … Miért nem sikerül az impotencia, és mit csinálunk … Hogyan nagyításhoz pénisz bizonyított sposobyNiskie libidó? Tudjuk, hogyan kell változtatni

About Kelemen Gréta 411 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*