Hírek

Meddig kapcsolatok és azt kell hosszabbítani?

Meddig kapcsolatok és azt kell hosszabbítani? Értékeld a cikket

[#] Nem a ma már tudjuk, hogy a hossza szex senki nem mondja az igazat. Men szemrebbenés nélkül, mesélni, ahogy órákig szeretkeztek a partnere. És a nők esetében ez, alapvetően biztosan nem elég . Mint tudja, a nők meg kell sokkal több idő, hogy elérje az orgazmust. Ebben a tekintetben, úgy tűnik, nagyon is valós, hogy a statisztikák azt mondják, hogy minden harmadik nő megjátssza az orgazmust. Azonban a fontos kérdés igazán, hogy minden rossz, és ha igen, mi legyen a következő?

A válaszadás ezen az, hogy a statisztikák és kutatás a jelenléte a korai magömlés. Ahogy talán már sejtette, hogy mérje az időt az adott művelet nem volt túl egyszerű. Egyrészt, nem volt hajlandó a jelenléte egy harmadik személy, amely uruchomiała stopper, mert ma a kutatók vezető mérések a legtermészetesebb körülmények között. Ezért úgy döntöttek, hogy ez a szerelmesek maguk indul az óra . A másik probléma az volt, hogy megállapítsák, hogy mi pont kezdődik a de facto

szex. Tekinthető az úgynevezett előzménye is megvizsgálta, de ez a határ a különböző helyen. Végső soron, a vizsgált párok kapott elveket, amelyek magukban foglalják a stopper pillanatában penetráció és a végén az idő mérésére idején magömlés. A vizsgálat során a csoport több mint ezer embert, amelyik azonos órajelen, hogy elkerüljék az egyenlőtlenség dimenzióban.

Meddig tart átlagosan közösülés?

párok, akik feladják vizsgálatok során az idő relatív az aktuális hónapban minden alkalommal került fel a konvergencia. Kiderült, hogy az időtartama szex nagyon változatos. Azt hiszem, a hossza nem olyan tényezők befolyásolják, mint a fajta, a pénisz méretét, eredete, és még korban. Bár lehet, hogy fenntartásai vannak az utóbbi. Mint tudja, a kor előrehaladtával növeli annak valószínűségét, szexuális képtelenség a férfiak és a nők. A legrövidebb rögzített aránya között megkérdezettek csak addig tartott 40 másodpercig, és a leghosszabb lény 45 percig. Ebben a tekintetben az átlagosan 5,5 perc alatt. Ez nem tetszik jobban, uraim.

Hogyan meghosszabbítása közösülés?

Nincs értelme most a kétségbeesés, jobb megoldást találni. Az egyik ezek közül a kiegészítés, amiről írtunk korábban – Climax Control. Ez a gyógyszer meghosszabbítja szex és 30 perc. Érdemes azt is elérni, ha van közös probléma a merevedés. Ez étrendkiegészítő meg az aktív szexuális életet szexi férfi.

Másodszor, a hossza penetráció is következik, gyakorisága az elvégzett mozgások . Ez néha nem üldözni a nyúl így csak tesz egy lassabb és érzéki szex. Néha, sőt, a láng, ami wzniecony szerelmesek között nem teszi lehetővé, hogy utolérjék a levegőt. Azonban néhány pozíciót ad sokkal szórakoztatóbb, ha aktívan csak lassabb ütemben. Továbbá, a beillesztés sebesség hozhat eredményt. Ez az időköz szex közben csodákra képes. Ha valakinek az a könyv a Kama Sutra kell nézni, mert van néhány általános tipp, hogyan lehet a kapcsolat.

A harmadik, ha a férfi úgy érzem, hogy hamarosan eljön .. talán ebben a pillanatban átmenet egy másik helyre . Emiatt ő lesz az idő és mindent meg fog változni egy kicsit a végén közösülés. Ezen kívül a szálloda egy néha monoton szex. Persze, mindig, mellesleg kapcsolatos problémák szexualitás, meg kell figyelni, hogy a diéta. Az első és legfontosabb beszélünk, hogyan kell követni őket. Ez azt jelenti, megbocsátás a gyakori használata alkohol, különösen mielőtt szexuális szférában. Fel kell adnia a zsíros ételeket, vagy a sütéshez mély zsír.

Ragaszkodnak a fenti tanácsokat, akkor hatékonyan meghosszabbítja a hozzáállás. Különösen, miután nem kap meg, ha ez az átlag alatt, ami nem néz ki rózsás. Szerint sok nő, az optimális hossza penetráció kb. 30 perc. Mivel azonban a statisztikák azt mutatják, kevés férfi képes megbirkózni ezzel a problémával.

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit tudni akartál a tesztoszteron, al … Hogyan beszélni a fantáziád … erotikus párok ott szex után 60tcę ott? Obalamy mityGra előtt neki, és neki – ötletek áruk …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük