Hírek

Immuno Fit Neo Termék áttekintésHa szükség van a kérelem e dopolneniea szoptatás alatt, a szoptatás ezen időszak jobb felfüggeszteni. Ne szedje egyidejűleg gepattoksicheskimi dopolnenieami – amiodaron, metotrexát, ketokonazol, szteroidok

.

hozzárendelése belsejében, orálisan, formájában főzet perccel étkezés előtt, 3-szor egy nap. Utolsó dopolneniea vétel napközben kell tenni legkésőbb 17 órán át a nap.

Immunofit Neo

Felnőttek és gyermekek 12 éves korig, hogy a hő formájában 150 ml 20-30 perccel étkezés előtt naponta 3-szor (utolsó belépés – legkésőbb 17 óra). 2 A szűrő-csomag öntsünk 150 ml

forrásban lévő vízben, és egy lezárt edényben 15 percig. Hiánya miatt elegendő tapasztalata a dopolneniea terhesség alatt nem alkalmazható ezeknél a betegeknél. Ha szükséges, a használat dopolneniea szoptatás ideje alatt abba kell hagynia a szoptatást.

A kezelés időtartama függ a betegség lefolyását, és határozzuk meg egyéni alapon a kezelőorvos által. Ahhoz, hogy előkészítse a húsleves kell venni 2 evőkanál gyűjteménye főzet 0,5 liter forrásban lévő vízben, egy lezárt tartályban, vagy termosz 1 óra és szűrő.

nem ajánlott felhasználása mellett (több mint 8 hét), hosszú ideig. Ennek eredményeként, az immunstimuláló hatását echinacea csökkentheti a hatékonyságát dopolnenieov hogy immunoszupresszív hatást fejtsen. A készítmény bármely komponense dopolneniea.

A felnőttek és gyermekek 12 éves kor felett, hogy a hő formájában 150 ml perccel étkezés előtt naponta 3-szor (utolsó belépés – legkésőbb 17 óra). Túlérzékenység dopolneniea alkatrészeket. Tisztítja a vért és limfuot toxinok, vírusok, baktériumok és a baktériumok, segíti a szervezet mozgósítani a szervezet védekező. A kiegyensúlyozott összetétel növényi összetevők elősegíti a normális anyagcsere a szervezetben. Az eredeti csomag nem feletti hőmérsékleten 25 ° C-on, és a gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen.

megvásárolható formájában gyógyteák (apróra vágott nyers), csomagolva csomag 100 gramm a papírcsomag. Gyógy-kiegészítő nem alkalmazható lejárati dátum után a csomagoláson feltüntetett. Felhasználói távú hraneniya.Hranit száraz, fénytől védett elzárva a gyermekek, a hőmérséklet 15 – 250C. Kölcsönhatás más gyógyszerekkel sredstvami.Nezhelatelnoe kölcsönhatás más gyógyszerekkel nem ismert. Jellemzők primeneniya.Primenenie dopolneniea terhesség és szoptatás alatt is lehetséges, ha az alkalmazás használatát meghaladja a lehetséges kockázatot.

Egészséges táplálkozás

  • Szirup L-karnitin 20% sorozat “Mirolla” – fiolákba tartalmazó ampullákban 50 500ml
  • Series “Virág élet” balzsam “ALFITBRONHO.” – fiolákba folyadék ampulla 100 500 ml
  • Silvergard -. fiolákban folyékony palackokban 100 ml és 500 ml
  • szirup L-karnitin 10% sorozat “Mirolla.” – fiolákba tartalmazó ampullákban 50 500ml.
  • SAFI – fiolákban folyadék 100 ml palack, 200 ml-es, 500 ml

.

szerkezete és összetétele

segített terjedésének megelőzésére az akut vírusfertőzés rögtön az első jele a fertőzés. Enyhíti a tüneteket, ha megfeszült betegség és a kezelés kezdete később. Ezen túlmenően, ez egy kiváló megelőző kívül a szezon során a megfázás és fertőzések.

nem

kell alkalmazni, ha a beteg túlérzékenységi (allergiás) az egyik komponens, amely része a dopolneniea. Az is hatásos, mint egy tonik és tónusos kijelölt teljesítmény javítása érdekében extrém munkakörülmények, valamint növeli az étvágyat. Kombinációban adjuk aszténiás állapotok, fizikai és szellemi fáradtságot, miután egy kimerítő szomatikus vagy fertőzéses megbetegedések alkoholizmus. Ezt alkalmazzák a profilaktikus szerként veszélyben megfázás betegségek.

Immunofit Neo

Az eredeti csomag hőmérsékleten nem magasabb, mint 25 ° C a gyermekektől távol. Due immunstimuláló hatását Echinacea csökkenti a hatékonyságot dopolnenieov immunszuppresszív lépéseket. Ha szükséges, az orvos által előírt kezelést meg lehet ismételni.

Néhány esetben, a megfigyelt mellékhatások az allergiás jellegű, ami bekövetkezhet, ha a páciens allergiás az egyik összetevők alkotják a dopolneniea. Ha szükséges, a találkozó orvos hagyjuk ismételje meg a kezelést követően egy kis szünetet.

örülök az alacsony ár és az a tény, hogy nincsenek mellékhatások. A fertőzéskor az influenza és más fertőzések, továbbá a segítség pusztulást vírusok és a szövődmények megelőzése két napig. Az információ csak tájékoztató jellegű, és nem szabad használni, mint egy útmutató öngyógyító. Csak az orvos dönthet a kinevezése dopolneniea, valamint meghatározni a dózist és alkalmazási módszereket.

Az egész családnak mentával és citromfűvel, 50g, h / n sorozat Aghidel száma 13. A hagyományos módszerek felmérés, vizsgálat és gyűjtése az emberi történelem, tudni akarta, lehetőségeit gyógyító növények, ez is használ egy átfogó diagnosztikai alapuló Voll módszer. Biológus, hogy javítsák az egészségügyi szakember tapasztalata több mint 20 éve. Azt is javasolta, hogy a kiegészítés, száraz helyen, közvetlen napfénytől védett helyen.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük