Hírek

Hogyan lehet növelni a pénisz bevált módja

Hogyan lehet növelni a pénisz bizonyított sposoby4.5 / 5 (90%) 2 szavazat

[#] Sok férfi felteszik maguknak ugyanezt a kérdést -, hogyan kell bővíteni a pénisz? A probléma az, hogy a kis jószág a nagy számú ember azonban nem mindig tükrözi a valóságot. Úgy véljük, hogy minél nagyobb a pénisz, annál jobb kielégítése a nőt. Ez egy kicsit rossz, de a kérdés a méret lehet kompenzálni alkalmazásával a megfelelő szexuális pozíciókat. Ha ennek ellenére úgy érzi, kényelmetlen és komplexek lényegesen alacsonyabb önbecsülés, javasoljuk, hogy további bevált módszerek. Mielőtt azonban úgy dönt, hogy mit kell elvégezni az összes lehetséges mellékhatást ezt a módszert. Másodszor, akkor jobb, hogy legyen türelmes, mert szinte a legtöbb eredményeket meg kell várni legalább egy hónapot.

Természetesen a vágy, hogy bővíteni a pénisz, olyan nagy, hogy egyes emberek sok kockázatot. Ennek ellenére ragaszkodunk a kockázatosabb módszereket. Mielőtt elkezdené alkalmazni olyan módszereket, hogy az intézkedés a nemi szervek és ellenőrizheti, hogy van az átlagérték mögött. A becslések szerint a tag nyugalomban van, átlagos hossza 5 cm, és erekció során a 12 hüvelyk . És hogyan néz Önnek?


  1. Tabletta a pénisznövelő

Ez kétségtelenül a legkevésbé invazív módszer meghosszabbítják a lény. A piacon számos népszerű eszközöket, hogy a gyártók a munkájuk hatékonyságát. A legnépszerűbb pirula XtraSize, nagyon népszerű a férfiak körében. Mielőtt dönt, hogy ezt a fajta támogatást, meg kell figyelni, hogy néhány pontot. Egyikük, hogy ellenőrizze a véleménye, legalábbis az internetes fórumokon a kábítószer. Valószínűleg nincs megbízható forrása a tudás a hatékonyságát a tabletták pénisznövelő mint megjegyzést más fiúk. Ha választott, ne feledje, hogy megfelelően jár el az utasításokat, amelyek a kézikönyvben. Ezzel a módszerrel, akkor számíthat meghosszabbodik a pénisz, és növeli a kör. A becslések szerint a hossza növekedni fog legalább 3 cm. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy miután megkapta egy bizonyos eredményt, ez tárolja sokáig. Ez azt jelenti, hogy a hatás tartós. Mindezek ellenére meg kell jegyezni, hogy az életkor, a test zsugorodik, a pénisz.


  1. Pump a pénisz

[#] ugyanaz, mint a tabletták esetében, szivattyúk a pénisz egy kicsit invazív. Kétféle – a víz és a vákuum. A pumpa működtetéséhez fordul elő a láthatatlan repedések a szövet. Ez ugyanaz a mechanizmus, amely során fellépő izomnövekedést. Edzés közben, az izmok megnyúlnak, és a szöveti károsodást, amelyek a megújítás folyamatában növekszik. Ugyanez történik a működés során a szivattyú miatt mikrotrauma a szöveteket, helyreállítja és növeli az összeget és meghosszabbítja. Az egyetlen különbség a két típusú fekvőtámaszok, hogy egyikük azt használja a víz és a második a vákuum. Az egyetlen hátránya ennek a módszernek, a légszomj. A hatás lehet elég hatásos, azonban a kapcsolat az élet. Ha a férfi, a megszűnése annak alkalmazását, sajnos, de visszatér a kiindulási pont.


  1. Sebészeti bővítés

Ez persze kockázatos, de igazán hatékony, és ez azonnal. Egyrészt vannak azonnali eredményeket, de számos hiányossága van. Az egyik közülük a eltűnésének kockázatát az erekció . Ezzel kapcsolatban mi, miért akarna bárki egy nagy fasz, ha nem használják azt. Másodszor, fennáll annak a veszélye, mint minden komolyabb eljárást, ami a fertőzés és a szövődmények, amelyek veszélyesek az egészségre, sőt az élet. Ez a fajta műtét magában foglalja a mozgó zsírt másik része a test a beteg. A második változat a kiadás feszültséget szalagok, esetleg annak a ténynek köszönhető, hogy a nyúlása a pénisz 3 cm


  1. ennek a gyakorlatokat

A módszer a legkevésbé invazív, legbiztonságosabb és leginkább legolcsóbb. Az interneten található sok kínál, gyakorolja meghosszabbításáért a pénisz. Azonban, mint minden házi módon, ennek az előnye és hátránya. A legnagyobb hátránya ennek a módszernek, a bizalom hiánya a hatékonyságukat. Ezen túlmenően, az első eredmények már sokkal tovább várni, mint egy pár hétig. Akkor konzultáljon urológus fognak intézkedni. Ahhoz, hogy számíthat semmilyen eredményt, amire szükség van legalább két alkalommal egy nap, lehetőleg gyakrabban alkalmazzák őket. Rengeteg olyan gyakorlatok, hogy meg tudod csinálni magadnak otthon. Meg kell találni magad egy kicsit az önfegyelem és a motiváció.

Mint látható, a választ a kérdésre – hogyan kell bővíteni a pénisz, sokat. Sok függ attól, hogy mennyi valaki érintett, és milyen gyakran kell kockáztatni. Részünkről, hanem mi több invazív módon, különösen, ha ez az első megközelítés a témát. Ezen kívül, meg kell türelemmel. A legtöbb esetben az első eredmények még várni kell néhány hetet. A hatás azonban megéri a várakozást. Gyakran azonban a férfiak dönt pénisznövelő emelni az egóját, és magabiztosabbá válnak. A seksuologów jelzi, hogy néha jobb, hogy először rendet a fejedben, és csak potęp hogy a „berendezés”.

Kapcsolódó cikkek

Érzékeny érintőképernyő, mit jelent ez? Néhány szó arról, hogy hol és … előjáték neki, és neki – ötletek jó … Meddig kapcsolatok és azt kell hosszabbítani? Miért nem sikerül az impotencia, és mit csinálunk …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük