Hogyan lehet megtalálni a G-pont a nők és a neki örömet az ágyban

[Total:    Average: /5]

Hogyan lehet megtalálni a G-pont a nők és a neki örömet łóżkuOceń cikk

[#] körül a női G spot, és hogyan találjuk meg, van egy csomó kérdést és elméletek. Még az orvosok arra hivatkozva, vagy valami hasonló az emberi szervezetben létezik. A felfedezés ez Szent Grál nőgyógyász Dr. Ernst Grafenberg Düsseldorf, ami történt a Vigrax éves a huszadik században. Ezután a tudomány világában, akkor kb 30 éve, hogy újra tesztelni a minta nyitott titkok és spopularyzowania. Ennek feladata a kapott seksuologom, aki felhívta a titokzatos hely a hüvely belsejében a G-pont. Milyen több mondták, hogy a stimuláció hatására egy nagyon intenzív női orgazmus, amely is vezethet az úgynevezett női ejakuláció . Nem, így nem meglepő, hogy az adott tárgyra sok ember számára. Különösen a férfiak, akik szeretnék megnyerni a címet a legjobb szerető kívánom, hogy behatoljon a rejtélyt.

Hogyan lehet megtalálni a G-pont a nők?

Ha meg akarjuk keresni ezt a helyet, amit tudnia kell, hová menjen. A G folt a hüvely belsejében. Az érintés hasonlítanak a csikló, mert ugyanazt a szerkezetet. Éppen ellenkezőleg, a méret emlékeztet jednogroszówkę. A stimuláció azonban ez a hely kezd növekedni. Ha már megtalálható ez a tétel, sajnos, de legyen türelmes. Nem azonnal jön gyakorolni, és hozol egy nőt orgazmushoz. A legjobb, ha elfogadja a módszer próbálgatással, amíg végül sikerül megtalálni a középutat. Végtére is, az öröm, hogy megadja az orgazmus fogják kompenzálni mindent. Azonban, ha a nő saját maga akar menni egy küldetést mi megmutatjuk, hogy a legjobb módja annak, hogy megtalálja az utat. Feküdjön plechach és pihenni megkönnyítése penetráció. Használd a leghosszabb ujj és a tenyér felfelé try „wymacać” hely. Ez az, ami megkülönbözteti a G-pont az összes többi határon enyhén tömörített és szivacsos szerkezetű. Ha azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy jól van, hogy „csiki” a hely. Abban az esetben, úgy érzi, egy könnyű bizsergést, vagy csak úgy érzi, valami mást valószínűleg megtalálta a G-pontot.

szexuális helyzetben kiegészítő stimuláló a G-pont


  1. A nő a tetején. Köszönöm maximális kontroll egy nő ebben a helyzetben, akkor tökéletesen beállítani álláspontját és a fókuszt. Ez egy ideális javaslat a nők, akik nem tudják a helyzetet az a G-spot és képes lesz érezni a stimulációt.
  2. mögé, ahol a nő kissé döntve. A fő előnye, ebben a helyzetben egy erős nyomás a pénisz a hüvely falát. Ez a hely ad egy esélyt, hogy a stimuláció pont G. Hogy fokozza az élményt, azt javasoljuk, hogy egy nő złączyła térdre. Ez ad mind erősebb érzés.
  3. A könyvben a Kama Sutra ebben a helyzetben az úgynevezett Skipper. Beszélünk, hogy nő feküdt vissza, lábak vállára partnere. Így az emberek nem csak elég mély behatolását a hüvelybe, és így ösztönözze a G-pont, de megvan az a képessége, hogy összpontosítson a csikló.

Minden ilyen helyzetben ösztönözte nő, hogy az irányítást a Kegel izmokat. Köszönjük végső meghúzása hüvelyi falak egyaránt kap sok örömet.

Még ha soha nem fog találni a G-pont, megéri nézni. A tudás a test önmagában vagy egy partner, akkor adj magadnak egy esélyt a hihetetlen érzés a szexuális. Sok nő nem tapasztalja az öröm, hogy az orgazmus, mert fogalma sincs, hogy hogyan reagál a teste. Kell megszabadulni a szégyen, hogy gyakran korlátozza minket. Sokan távol maradnak Maszturbálás, különösen a nők számára. Azonban samozaspokojenie az első lépés az úton, hogy egy hihetetlenül élvezetes a szex. Ha az ember ismeri magát, és vele él harmóniában képes többet adni a partnere.

Kapcsolódó cikkek

Különbségek preferenciák az ágyban – amit szeret, és milyen nagyszerű … Női orgazmus – hogyan érjük el? Érzékeny érintőképernyő, mit jelent ez? Néhány szó arról, hogy hol és … Meddig kapcsolatok és azt kell hosszabbítani?

About Kelemen Gréta 411 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*