Hírek

Fish XXL – hogyan működik, vélemények, ár

Tallózás egyedi attraktánsként csalogatni mindenféle halak Hal XXL segítségével, hogy a halászat mindig sikeres, és hozza a szórakozás egy nagy fogás. Ezt alkalmazzák a hivatásos halászok és a rajongók szerte Európában, és ez azt jelenti, hogy ez a csali működik hatékonyan, különben nem lett volna realizált minden országban a FÁK és az Európai Unió. Szóval, miért van szükségünk az aktivátor a harapás?

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Ha ezek után halászó nincs mit dicsekedni, például nincs fogás vagy egyáltalán nem olyan kicsi, hogy nincs értelme beszélni, ha nem tud, hogy hibás az időjárási viszonyok, a horgászhely, berendezés vagy műtrágya. Eközben az utolsó a fenti, legkevésbé az oka a kudarc, mint egy hagyományos öltözködés megszűnik, ha a hőmérséklet eléri a mínusz 10 fok és az alatti, így a halak ilyen körülmények között megszűnik a szagát.

Azt is befut cégek nyújtanak hormonok típusú Hungry Fish, ami biztosította az, aki képes csalogatni semmilyen halat, még túlságosan tele van. Sok horgász gondolom, hogy ez a mese és az volt a vesztes. Ne ismételje meg ezt a lépést, maradj éber.

Most beszéljünk a modern kiskereskedelmi láncok. Ez egy hatalmas választéka, amire szükség van a halászat. Csalogató mártogatós ebben az esetben sem kivétel. Ahogy szüksége van egy ilyen fajta? Tudni kell, hogy a hal tartalom alapvetően négy szagokat, így nem várható a falánkság.

Mi az aktivátor a halak attraktánsból

Minden horgászok, és nem csak nekik, azt tudjuk, hogy a jó falatot a hal igényli a csali és hatékony csali. Ha a halak, mint a csali, hogy csökkenni fog a horogra, és ha meg van elégedve a csalit, a fogás jelentősen növekedni fog. Ez az, amit lehetővé teszi a attraktánsból aktivátor harapás – serkenti a halakat, így az ösztön a vadász.

Speciális hatékonyságát a szerszám eltér azokban az esetekben, ahol a cél a halászat a fő halfaj. Aktivátorok harapni tartalmaznak összetételükben komponensek, amelyek biztosítják a nagyobb területet lefedő biztosítása tekintetében a hal harap. A hal annyira aktív, hogy készek felvenni bármely élelmiszer, függetlenül attól, ennek mértékét a jóllakottság.

mit kell érteni a Hal XXL

Ez az eszköz egy aktivátor a harapás, amelynek középpontjában a halászati ​​bármikor az évben. Visual egy sűrű tömege fiola térfogata 30 ml. Biztosítja a magas szintű kényelmet egy halászati ​​út, ha lehet fogni gyorsabban és hatékonyabban mind a teljes mérete a fogás és halban. Nem számít, hogy milyen típusú halat kívánnak fogni.

A rendszer segítségével a hal XXL akkor viszont a legtöbb monoton halászat lenyűgöző osztályban. Az eszköz serkenti a csípős hal, ami inkább maradjon ott, ahol ő is, és az, hogy megszelídíteni a földön.

A fejlesztés a Fish attraktánsból XXL vett részt nemcsak a tudósok, hanem közönséges halászok, ami megmagyarázza a sikeres ez aktivátor harapás. Ennek eredményeként a közös erőfeszítések sikerült megszerezni aromás keveréke nagy teljesítményű alkalmazásokhoz. Költött az eszköz nem volt 3 éves. Ebben az időszakban végezték fáradságos munka: változatos arányban, és a kombinációja a szagokat. Az erőfeszítések fizetett ki, mint ő kifejlesztett egy egyedi aromájú, vonzónak bármely halfaj.

On milyen halat tervezték csali hal XXL

 1. Óvatosan. Spray, barnás árnyalat és használatra tervezték a tiszta és hideg vízzel. A sötét szín vonzza egy ijedt csali halat, ami annak tudható be, például Rudd.
 2. Ragadozó. A sűrű, aktivátor tartott jól a fúvóka, miközben ellenáll a víz. Az illata a csali átterjed a nagy távolság, vonzza a nagy képviselői a halat.
 3. Béke. Az úgynevezett vad vizeken nincs hal tapasztalat képest egyik vagy másik mesterségesen létrehozott csalit. Ez elcsábítja az illat a aktivátor, és ez nagy elégedettséggel veszi, hogy a csalit.
 4. OL>

  Mi kisHalazó XXL

  A drog okoz súlyos irritációt receptorok hal társított a szaglás. Hal XXL komponenseket tartalmaz a kompozíció, ha vízben oldjuk, ami befolyásolja az idegeket, amikor megkapják a nyálkahártyán, ami serkenti a megfelelő agyi aktivitást.

  Hal szaga úszik vele. A kompozíció a aktivátor Hal XXL jelenlétének kizárására kémiai komponensek, így a halak teljesen veszélytelenek:

 • óriás fokhagyma – leegyszerűsíti a folyamatot csuka, keszeg;
 • kender olaj – egy éhségérzetet fehér keszeg és folyami halak formájában SOP;
 • kaffir lime növeli az esélyét, ha a halászat ponty, compó és csótány;
 • protein tintahal – nem hagyja közömbösen sügér, törpeharcsa, menyhal és Rotanov.

Ha Fish XXL értékesítik az üzletekben, hogyan kell vásárolni

Ha azt szeretné, hogy vesz egy igazi hal XXL aktivátor, akkor kell alkalmazni, kizárólag az online erőforrás gyártó. Elérhetőség kiskereskedelmi üzletekben, hogy megtalálja, amit Lesz kínált hamis eszköz, például a Hungry Fish és hasonlók. A gyártó akkor biztosítják a vásárlás egy magas színvonalú és hatékony attraktánsként kötelezettség nélkül, és kockázatot jelent a pénztárca.

Az értékesítési megrendelhető az aktivátor Fish XXL áron 999 …, ami 50% -ával. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy mindig a fogás. Ez megköveteli, hogy a szükséges információkat az űrlapot a weboldalon.

Egy rövid ideig, hogy jöjjön a linket operátor, ami szükséges ahhoz, hogy tisztázzák kérésre. Attól függően, hogy a régióban a szállítás 2-8 nap. Előre fizetni semmit.

A hal ára XXL különböző országokban

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Az alábbi táblázat mutatja az ár csali és az ország, ahol a szállítás lehetséges tettünk.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamis

Ingatlan aktivátor teszteltük különböző víztestek. A kompakt méret a aktivátor biztosítja a könnyű hordozó. A csali sokoldalú, azaz megfogására alkalmas bármilyen halat. A használatához nem szükséges eltávolítani kesztyűt.

azonosítani hamis az első helyen szeretné felfedezni a megjelenés a csomagolás. Meg kell végbe, és különböznek a jelenléte az információ alkalmazott formájában kiadás időpontját, logo, lajstromjelű és lejárati dátumát. Hamisítás vezethet allergiás reakció s, és nem szolgálhat a garancia arra, hogy meg kell adni a sikeres harapás. Távolítsuk el a lehetőségtől, hogy aktivátor csípős hal XXL Átverés.

Arról, hogy hogyan kell használni attraktánsból

Az alkalmazás az aktivátor segítségével bármilyen csalit, mint a kenyér. Horgászat békés hal lesz sikeres, ha a permetezés csali körülbelül 3-szor. Ha a cél az óvatos halak, a feldolgozásra mennyiségű csali kell növelni, hogy 8-szor. Elkapta 2-3 hal, célszerű megismételni az eljárást. A kezdeti csípős zajlik néhány perc elteltével a pillanatban, amikor használja a csali hal XXL.

Fontos információk kiegészítő táplálás és kiegészítő táplálás

Az egyes halász van saját megközelítését kiegészítő táplálás. Valaki táplálja sok, a kiürítés a vízbe kb 5-7 kilót a délutáni ülésen. Alatt egy több napos horgászat fiókot a halászok néha fut be több tíz kilót. Valaki nem táplálkoznak egyáltalán. Melyik csoport csatlakozni?

 1. Milyen hosszú halászat
 2. Hogyan lesz a hal használt megállapítás élelmiszer.
 3. OL>
  Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

  Általában etetni a halakat a folyamat halászati ​​hasznos minden esetben. De milyen összegben? Fennáll annak a veszélye a túletetés a halat, hogy visszafoglalja az étvágya? Ez az, amit fogunk beszélni.

  Lehetséges túltáplál a halak

  Mivel a gyakorlat azt mutatja, horgászverseny, túltáplál a hal, még senki sem jött. Mi sportolók mindig hatalmas mennyiségű csali keverék, így ebben a kérdésben szerelmeseinek messze maga mögött. Ahhoz, hogy megértsük, miért van ez így van, akkor szükséges, hogy megértsük a célja takarmányozási és célkitűzések, a csali mixek és programok.

  Miért van szükség kiegészítő táplálás

  A cél a kiegészítő táplálás két:

 • vonzza a halat, hogy egy adott ponton fogaskerék;
 • kezében hal halászat során a teljes ülés.

A halak a pozitív és negatív tényezők:

 • Főbb pozitív – takarmány reflex, ösztönözve a halakat etetni, és keresse meg az élelmiszer is.
 • A legfontosabb negatív tényező a félelem vagy szorongás fordulnak elő, mert a közeli rokonok, beépülő modul, az egyének más halfajokat.

Hogyan kiegészítő táplálás

Mit jelent a folyamat – létrehozását helyen vonzás takarmány hal és a környezet, amelyben a hal kezd kifutni a jobb halász pontot. Még ha a hal kísértet, ő fog menni, és hamarosan visszatér – durván szólva, hogy dolgozzon ki egy „szokás”.

A legfontosabb pontja etetés feltételeinek megteremtése vonzza a halakat, nem megetetni. Ezért akkor öntsük a keveréket font – vonzanak, de nem etetni a halakat. Legtöbbjük általában agyag és homok.

Mit tartalmaz a készítmény kiegészítő élelmiszerek

Vonzza hal frakció kis csiszolás ezen összetevők, hogy ő hisz neki ételt. Leggyakrabban ez zúzott gabona darab féreg, rovarlárvák (szúnyoglárvára kukac), kis vízi rákok. Ezeknek az összege összetevők minimális, gyakran hozzá booster illata és íze (csalogató Mártogatók). Else fel „volume”, és tekintettel arra, hogy a csalit szüksége a lehető leggyorsabban, hogy szabad az emésztőrendszerben a halat.

Egy fontos szempont, hogy használt a horgász a csali jól meg kell igazítani a takarmány-adalékanyagok alkalmazott a keverékben. Ez a megközelítés az úgynevezett betáplálási programot.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...