Hírek

Érzékeny érintőképernyő, mit jelent ez? Néhány szó arról, hogy hol és hogyan érintse meg a partner

Érzékeny érintőképernyő, mit jelent ez? Néhány szó arról, hogy hol és hogyan kell megérinteni partneraOceń cikk

[#]

Az egyik a földrajzi közelség és kifejezések egymás partnerei az érzékenység megfelelő kapcsolatot. Ellenkező esetben kiderül, a kamat, a másik felét egy nő és egy teljesen más megközelítést hozott a férfi. Ezért fontos, hogy , hogy mindegyik fél tudja, mi vár rá a kedvenc férfi . Érintsd annál is inkább szükséges a kapcsolatok egy férfi, mert megváltoztatja a kapcsolatát egy másik személlyel. Ez természetesen az érdeklődés a réstávolsággal áll fenn, hogy ismeretlen emberek magukat. Fontos az is, hogy a partner reagál a testi gyengédség.

Mint gyengéd érintés?

Bár a fajta az érintés egy csomó, de a szakszervezetek, rendkívül fontos, hogy az egyik. Általában széles körben ismert érzékenység egy rendkívül értékes és kívánatos egy kapcsolatban partnerekkel. Visszatérve a feltett kérdésekre, akkor nézd meg ezt a fajta biztosítják a jelenlétük. Egyesek azt társítani az árnyék, hanem a szülő vagy barát. De a kapcsolat két ember nem lehet kizárólag alapuló intimitás a szexuális konnotációja. Miután ezt a kapcsolatot, hogy elérje az esetre, ha szeretnénk, hogy a támogatás egy szeretett. Azonban van egy kis csapda formájában egységes skálán iránti érzékenységet az összes.

Mikor a legjobb alkalom, hogy hagyjon fel az érintésérzékeny?

Ahogy említettük, sok különböző típusú kapcsolatot. Az érzés, annak ellenére, hogy az összes, hogy van egy csomó mondani, ha beszélünk a hozzáállás egy másik személy, és azt is megmutatni, hogy mi pont a kapcsolat, mi is. Néha azonban, többek között a közeli barátok, akkor ne használja ezt a gyengéd érintés, csak a legkisebb érintés szexuális jellegű. Beszélünk legalább az intimebb pillanatokat, amely alatt mentesíti a szexuális feszültség. A bevezetés kirakott érzékiség és a szexualitás, az eljárás vonatkozik, hanem egy érintés érzékeny. Ez egy szép csattal, mely kezdődik és végződik a szex. nélkül ez az előzetes érzékenység aránya csak a sport egy darabig. Azonban a szeretkezés kell szem előtt tartani a magasabb célt, mint például a partnerek közötti kapcsolat. Ha megérinti magad alatt az ilyen helyzetek csak óvatosan (szem előtt tartva a fenti definíció érintésérzékeny), akkor helyesen értelmezte át a partner. Fűtés a légkör az ágyban kezdődik egy finom, de szexi érintés. Senki átöleli egy szeretett, mint egy barát, hogy kényelmes, ha azt akarja, hogy eljött a konvergencia.

Az érintés maga a nagy érzelmi töltés, de sajnos kevesen tudják, hogyan kell használni tudatosan. A legtöbb ember érjen szándék nélkül, vagy csak egyszerűen nem értem, mi az üzenet küld a partner ugyanazon a nyelven, non-verbális. Meg kell gondolni, néha mennyire mi magunk érzékeljük a kiterjesztése a kapcsolatot, és ha nem teszünk hasonló hibák. Egy hatalmas probléma ezzel a fajta átvitel az érzelmek és az érzések a fiatalabb generáció , aki határozottan hiányosságok interperszonális készségek. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, a különbséget az érintésérzékeny, érzéki és szexi. Az ezek ismerete sokkal könnyebb építeni a tartós kapcsolatokat, és kapcsolatokat más emberekkel.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan megszelídíteni a meztelenséget, a partnerzeBuzdyganek Ground – hatályos naturzeKobiecy orgazmus -, hogyan érjük el? Minden, amit tudni akartál a tesztoszteron, al …

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük