Hírek

Előjáték neki és érte – ötletek-egy jó kezdet

Előjáték neki, és neki – ötletek reggel początek5 / 5 (100%) 2 szavazat

[#] A „előjáték” azt jelenti, hogy megindítja a kapcsolatot. A mi kultúránkban, hogy csak a nők szüksége van rá. Semmi sem áll távolabb az igazságtól. Ez a várakozás a penetráció fontos eleme mindkét partner számára. Ez elsősorban a gerjesztés az érzékek, és azt is, hogy jobban tudják testüket. Ha együttélés csak helyezze be a tag, ha szükséges, és szerzett néhány percig (ami néhány ember a probléma), hogy a szex és a szolgaság egy pár? Előjáték neki, és neki egy jó kezdet, egyfajta előjáték a legnagyobb öröm.

A tartalma

Prelude – mi a célja?

Bontsa ki a témát megkezdődött az előző bekezdésben, javára, elsősorban a nők és a férfiak nevelésében. Először is, a nők általában több időre van szüksége, hogy elérje a nagy sebességű izgalmat. Azonban ez a fokozatos promóció egészen más, mint a férfiak esetében. Számukra az előjáték az orális szex. Ez a nagy hiba. A fő célja az inicializálás süllyedés a nemi szervek, és a nyitó más erogén területeken a partnere. Ebben a szórakoztató, tanulhat sokat magáról, és szívesebben használják a fantáziájukat. By the way, ez után előjáték. Ezen kívül egy kis tipp a férfiak számára, akik nem ismerik az előjáték. Ne felejtsük el, hölgyeim és uraim, hogy nem mindig a berendezés működik, ahogy kellene, ezért megéri, hogy valami mást raktáron. A fickó képes csak behatolni egy rossz szerető. Ellenkező esetben segít csak Caliplus.

Prelude – meddig?

Tudod, előjáték órákig, de van néhány ember, aki meg tudja csinálni. Igen, valóban, nem arról alkalommal beszélünk csak arról ad az arány ebben a bevezetésben. Először is, beszélünk egy érzés, mely kellemes és ébreszt a másik személy. Az elején az, hogy megpróbálja a teljes érintőképernyős és ragaszkodás tartott legalább 5 percig. Aztán, ha van ideje, meg kell erősíteni ezt a folyamatot. Előjáték a férfiak nem kell unalmas, csak akkor kell szabad megmutatni a partner milyen helyeken (kivéve a pénisz) is ébreszt.

Előjáték neki

Köztudott, hogy a szervek a férfiak és nők különböznek sok. Ezeken nyilvánvaló, meg kell adnia az erogén helyen. Például a legtöbb nő nagyon szexi egy érintés a belső comb. Ezen túlmenően, a nyak és a lábak. Gyengéd simogatás, dörzsölés, vagy fúj ezeken a helyeken fog pihenni a partnere, és serkentik az összes szervezetben. Akkor is próbálja erőteljesebb touch, de soha nem lehet tudni, hogy felejtse el a felismerés és wsłuchaniu a szervezetben a partner. Ha a zöld fény akkor lehet kezdeni csókolózás összes terület körül a nemi szervek területén, az ajkak vagy a mellkasban. Azonban fontos, hogy közvetlenül részt több a nemi szervek.

Előjáték számára

A férfiak imádják a hímvessző és azt akarják, a figyelem középpontjában rajta. Ugyanakkor meglepő, hogy amikor kifejezetten elismerte a farkát, mint ez lesz még. Ezért, drága hölgyeim, egy egyszerű mozgás laposabb has vagy a fülcimpa a partnere. Természetesen, a lábak és a cumit is érzékenyek nőiesség. Az előjáték is lehet öröm, hogy mikor kell használni jégkocka – játék körül, és látni, mi izgat a legjobban.

Sőt, az előjáték során, legyen róla, vagy azt, nincs korlátozás. Csak partnerek fel korlátokat. Minden formában jó és érvényes, amíg a játék jön a móka. Megér egy próbát, és élvezze zmożonymi érzések!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan megszelídíteni a meztelenséget, partnerzeRóżnice a preferenciák az ágyban – amit szeret, és milyen nagyszerű … Női orgazmus – hogyan érjük el? Van szex után 60tcę ott? Obalamy mítoszok

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük