Hírek

Agromax Termék áttekintés

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Hol Keres-Biofertilizers Agromax Mahacskala

A VLSI megvalósított szolgáltatás Minden, ami a vállalatok és a tulajdonosok. Ez lehetővé teszi egy pár másodpercig, hogy teljes körű tájékoztatást minden cég. Agromax titokban számos egyedülálló hasznos baktériumok, melyek behatolnak a gyökérzet a növények és gyorsul a fejlődés, valamint a keveréke ritka ásványok. Egy nagy koncentrációja műtrágya komponens hozzájárul a magas termékenység, még szélsőséges éghajlaton és rossz talaj.


Ezek könnyű használat permetezésre műtrágya során a helyszínen egy szívszaggató speciális mezőgazdasági gépek. Permetezés növények biofertilizer Agromax végzik csak a naplemente. Meg kell figyelembe venni a gyártó ajánlásainak.


Ez megkönnyíti

a változatos kiadás formáját és a csomagolás. A műtrágya előállított por, paszta, koncentrált folyékony. Meg lehet vásárolni, így egy kis tubus paszta vagy por csomagot. A mezőgazdasági területek tökéletes csomagolás az étkezdék és a nagy csomagokat.


Ez az adatvédelmi politika a személyes adatok (a továbbiakban – a Privacy Policy) vonatkozik az összes információt „MegaOpt24” kaphat egy ügyfél vagy partner használata során a helyszínen – Ma, különböző szinteken, a gazdák jól tudják, hogy műtrágya nélkül Agromax nőnek elég minőségi és a jó termés problematikus. Ezért ez az eszköz nem csak a kertészek, de a tapasztalt gazdák.


A kód a társaság, az úgynevezett EDRPOU, lehetséges, hogy megtudja, melyik hely az üzleti -, hogy «»Agromax«» ez Poltava, a katalógusban a levelet A. A hivatalos címe a jogi személy 36.007, a város Poltava, M.BIRYUZOVA utca, házszám 47, valamint részletesebb információk találhatók a teljes verzió a szolgáltatás. Code of Enterprise katalógusban információkat tartalmaz a tulajdonosok és aláíró eredetű, nevét és apai ezek az egyének.


Agromax – egy nagy lépés, hogy javítsa a talaj szerkezetét és a termesztés környezetbarát termékek. Küldetésünk – a AgroCentre „Agromax” ajánlatot a fogyasztók teljes körű mezőgazdasági ágazatban az áruk és szolgáltatások biztosításával műtrágyák, vetőmagok, hogy konzultációt agronómusok és felvásárolják a termést. Palántázó – mezőgazdaság, amelynek célja a magas színvonalú inline temetkezési palánták különböző zöldségek. Általános szabály, hogy azok együttes, és lehetővé teszi, hogy a műtrágya és húzza a talajtakaró közvetlenül leszállás közben műveleteket. Webhely adminisztráció joga, hogy módosítsa a jelen Adatvédelmi hozzájárulása nélkül a felhasználók / ügyfelek.


Ha a másolás anyagok a hivatkozásra -org.com szükséges. Ez tartalmazza az összes szükséges tápanyagokat megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez zöldségtermesztésben. A nagy részét a tápanyagok kelát formában, amely biztosítja a teljes emésztés a növények. Hatékony szerves trágya az összes növények.


Ez elősegíti az aktív növekedés, helyreállítja és erősíti a növény. Eszközök termelt kényelmes csomagolás – formájában tasakok, amelynek tartalmát a szánják hígítással 10 liter vízzel

.

Buy-műtrágya Agromaks lehetőség olyan országokban, mint például:

Az összetevők gyorsan feloldunk alapos összekeverését munkaoldat. Érték információk értékelése az átláthatóság analitikus mutató alapján számítják ki a nyilvánosan hozzáférhető információk tevékenységéről szóló jogi személyek. Hívásokat fogadhat telefonon (további kapcsolatok akkor a hivatalos honlapon Agromax.ru). Magtisztító – ez az egyik legfontosabb szakaszában a feldolgozás a gabonafélék. „Agromax” kínál, hogy megvásárolja a modern high-takarítógépek végrehajtására képes hatékony

válogatás nagy mennyiségű gabonát és tisztítását élelmiszert feltételekkel.


Adminisztráció statisztikát készít IP-címek a felhasználók. Ezt az információt arra használjuk, hogy azonosítsák és megoldják a technikai problémák, hogy ellenőrizzék a jogszerűségét a hirdető cégek és a pénzügyi kifizetések. Személyes adatok esetében engedélyezett feldolgozás ezen belül Adatvédelem, rendelkezésre áll a felhasználó / ügyfél kitöltésével a regisztrációs űrlapot a weboldalon ismeri ezt a politika, egyetért vele, és vállalja meghatározott jogait és kötelességeit. Administration ennek helyén „MegaOpt24” érvényesíti a személyes adatokat, amelyeket a felhasználók az oldalon.


Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!
  • Biofertilizers vіogrowUdobrenie nagyszerű!
  • De csak az elmúlt évben, amikor megpróbáltuk ezt műtrágya.
  • Minden fotó nőtt annak használatát.
  • zöldség és gyümölcs nem csak hosszabb, de ízletes és hasznos.
  • a föld van egy nagyon rossz sziklás és az aratás mindig szerény.

Agromax

kulcsemberekre a vállalat – Head Vusik Gennagyij Ivanovics, a felszámoló Vusik Gennagyij Ivanovics, valamint az alapítók Vusik Gennagyij Ivanovics. A teljes verzió a rendszer áll a határozatok a társaság, az adatokat a regisztrációhoz adó és az összeget az engedélyezett tőke a társaság. Company Tulajdonjog – Saját PIDPRIEMSTVO. Lásd a többi vállalatok Poltava, vagy egy könyvtárat a levél A.


Fogyasztói vélemény:

oldal nem hivatalos honlapján a cég. Az információ feltáró jellegű, összegyűjtött állami forrásokból, és pontatlan vagy elavult.


«Agromax» szánják előkezelését magvak és levélzeten történő alkalmazása növények, gyümölcsösök és szőlőültetvények. Anti-stressz és stimuláló hatása, növeli a fotoszintetikus aktivitás, javítja a fehérje-anyagcsere, növeli az ellenállást a kedvezőtlen környezeti tényezők. Is teszünk törzsoldatok üvegházak az ügyfél kérésére. Agromax – ez Optimization – hozam növekszik a minimális beruházási

.

Kalcium – felgyorsítja a csírázás befolyásolja a talaj termőképességét, erősíti a növényi szövetben. A fő profilja a vállalat – ez alkatrészek és berendezések a baromfi ágazat, az állattenyésztés és üvegházak

.

E Adatvédelem és a kapcsolatát a felhasználók / ügyfelek, az alkalmazás helyén érvényben lévő jogszabályok az Orosz Föderáció. Alkalmazása előtt a bíróság eredő viták kapcsolat a felhasználó / Customer Site és telephelyi Administration, akkor kötelező a bemutatása a követelés (írásbeli javaslatot az önkéntes a vita rendezése). Felhasználói / ügyfél köteles gondoskodni időben módosítja a korábban közölt, annak aktualizálása, különben LLC „MegaOpt24” nem felelős a nem-értesítés átvételét, az áru / szolgáltatás stb Óvintézkedéseket, hogy megvédje a személyes adatok bizalmas felhasználói / ügyfél eljárásnak

megfelelően általában védelmére használják ezt a fajta információt a meglévő üzleti gyakorlat.


Administration A webhely együtt a felhasználó / ügyfél megtesz minden szükséges intézkedést, hogy megakadályozzák a veszteségek, illetve egyéb negatív következmények által okozott veszteséget, vagy személyes adat nyilvánosságra hozatalát a felhasználó / ügyfél. Abban az esetben, elvesztése vagy közlése a személyes adatok Administration A webhely tájékoztatja a felhasználót / ügyfelek elvesztése vagy személyes adat nyilvánosságra hozatalát.


Ha nem ért egyet a feltételek a Privacy Policy A felhasználó / ügyfél abba kell hagynia az oldal használata Ltd. „MegaOpt24”. Kérésre is egyéb szolgáltatásokat és a vállalatok, beleértve a szállítási távolsági közlekedés egyetértésben a kamionosok. Permetezés – mint a növekedés a tenyésztési idő, és közben a virágzás és termés. Javasoljuk, hogy permetezni alatt vagy naplemente után. Egy ilyen gazdag kompozíció a műtrágya Agromax lesz egy nagy segítség a kamionosok és a gazdák.


itatni termelt magok különböző időben – zöld mag kell állni oldatot 12 órán át; magok különböző fajtájú paradicsom, káposzta – áztatjuk 48 órán át; magokat a más zöldségek -, hogy ellenálljon 24 órán át. Szeretném érdekében, és próbálja a saját nyaraló műtrágya Garden forte. Ár azonban harap.


Kategóriák

A funkcionális szeleiési berendezés lehetővé teszi a készítmény magok tárolásra vagy ültetés. New által kifejlesztett orosz tudósok, tesztelt és szabadalmaztatott. Már most is használják a tömeges betakarítás a gazdaságokban, mert növelheti a talaj termékenységét majdnem 7-szer. VLSI – a hálózat üzleti kommunikáció

.

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük