A visszanyert egészség – Kikapcsolódás és feltöltődés a sárvári Spirit Hotelben

[Total:    Average: /5]

A visszanyert egészség – Kikapcsolódás és feltöltődés a sárvári Spirit Hotelben

Apró tavak, élénkzöld erdők, tücsökzene és békaszerenád a festői alkonyatban – Sárvár peremén áll a Spirit Hotel, Magyarország legjobb vidéki wellness és konferenciaszállodája*, ahol a luxus az ősi tudással, a hagyomány a professzionalizmussal találkozik.

Hiába a csend az úr a környéken: a romantikus tavacskák partjára épült Spirit Hotel huszonkét medencés, lélegzetelállító fürdőkomplexumában pezseg az élet. A razul, a hamam, az egyedülálló szaunarészleg éppolyan vonzó most, mint a szabadtéri fürdőzés a tóparti medencékben. Akik a Spiritet ismerik, persze már nemcsak a puszta kikapcsolódás miatt járnak vissza: az impozáns szálloda harmadik évezredbeli Medical Spa részlege a gyógyulást és a teljes testi-lelki harmónia visszanyerését szolgálja. Az erőteljes gyógyhatású víz rendkívül jó hatással van az egészségre, különösen a nőgyógyászati, mozgásszervi, reumatikus és bőrgyógyászati panaszok ellen, de elősegíti a műtéti sebek, sportsérülések gyors gyógyulását is. Az Electro Interstitial Scan (EIS) készülékkel a szálloda vendégei fél óra alatt pontos képet kaphatnak fi zikai állapotukról. A berendezéssel megvizsgálják a teljes test és a szervrendszerek működését, megbízható információt adnak az esetleges betegségek kockázatáról, és mindazokról a tényezőkről, amelyek a fi zikai erőnlétet befolyásolják. Különlegesség a Thali’sens kezelés is, amelyben a tengervíz, az iszap és az algák gyógyerejét növényi kivonatokkal kombinálják. Ötféle, élvezetes, kellemes és illatos masszázs-szertartás választható. Az eredmény magáért beszél, akár a salaktalanító (Orient), akár az ellazító (Polynesia), akár a relaxáló (Asia), akár a revitalizáló (Atlantic) vagy az élénkítő (Amazon) testkezelés mellett dönt valaki, a Thali’sens hosszan tartó, Magyarországon nem mindennapi wellness-élményt nyújt. „Légy szép és örülj!” – mondja egy óegyiptomi felirat. A Spirit mindent meg is tesz ennek érdekében: olyan, kizárólag természetes anyagokra épített bőrtápláló arckezeléseket kínál, amelyek tényleg újjávarázsolják a bőrtt. A minden káros adaléktól, toxikus anyagtól mentes Jean D’Arcel Naturelle termékcsalád az öt kínai őselem szimbolikáját a természet erejével egyesítve aktivizálja a bőr saját funkcióit: hidratál, regenerál, pihentet és felfrissít. Kikapcsolódás, tisztulás és feltöltődés – mindez a lehető legszebb belsőépítészeti környezetben és a természet ölelésében. Világszínvonalú Spa-csoda, karnyújtásnyira!

About Kelemen Gréta 411 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*