Potencia

A szem tökéletes sminkelése

Varázslatos kreációk

 

Chen Man a kínai divatfotózás első számú sztárfotósa. A mindössze 28 éves fi atalember meglehetősen egyéni látásmódot és stílust képvisel. Leginkább női modelleket választ, akiknek szépségét a hagyományos portréfotóktól idegen, különös képelemek vagy sminkek alkalmazásával teszi egyedivé. Művészi fotóinak hátterében gyakran tűnnek fel az ipari társadalom stilizált szimbólumai: gyárkémények füstje, képzelt futurista városok képei, amelyek különleges kontrasztot alkotnak a rendkívüli igényességgel sminkelt, bársonybőrű szépségekkel… Egyéni szín- és ízlésvilágú fotói világszerte a legnagyobb magazinok, a Vogue, az Elle, a Marie-Claire, a Cosmopolitan… címoldalain szerepelnek. Kínában a legnagyobb világcégek, a Lanco^me, a Motorola, az Adidas, a Nike, a Max Factor, a L’Oréal bízzák rá reklámkampányukat. Fotóiból a legnevesebb kínai múzeumok és galériák rendeznek tárlatot. Ismerkedjünk meg néhány alkotásával mi is!

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük