Hírek

A masszázsszalon belső kialakítása

A masszázsszalon belső kialakítása

Az ideális masszázsszalonban minden nyugalmat és békességet áraszt. Amikor a vendég átlépi a küszöböt, a külvilágot maga mögött hagyja: odabent az érzékszerveit érő valamennyi hatás közérzetének javítását szolgálja. Finom színek, egzotikus olajok illata, feltekert, puha törölközők, halk zene vagy éppen tökéletes csend, sejtelmes fények és a masszőr érintései: mind-mind nyugalmat kell, hogy közvetítsenek. Talán minden szépészeti szolgáltatás közül a masszázs kívánja meg a hangulati elemek legfi nomabban kidolgozott összhangját ahhoz, hogy a gyógyító kéz ereje hidat képezhessen a test és lélek a között.

A TÖKÉLETES ÖSSZHANG ALAPKÖVETELMÉNY

Egy masszázsszalonban a minőségi szolgáltatás garanciája természetesen a megfelelően képzett és nagy gyakorlattal rendelkező masszőr. Az ő erős és érzékeny kezei, szakszerű mozdulatai teszik a kezelést kényeztető élvezetté és a harmónia megélésének forrásává. Az érintés művészete azonban akkor segíti a vendéget az életöröm teljes és zavartalan átéléséhez, ha a körbeölelő környezet nemcsak a kezelés alatt, hanem előtte és utána is tökéletes összhangot sugároz. A masszázsszalonnak minden részletében harmonikusan kidolgozottnak kell lennie: már a fogadótérben ugyanazt a hangulatot, élményt kell keltenie a vendégben, mint amelyben a kezelés során majd része lesz. A tökéletes összhang megteremtéséhez ezért elsőként a szalon környezetét kell megfelelően kiválasztani. Egy kihalt ipari negyedben vagy épp egy közlekedési csomópont mellett épült háznak valószínűleg még a legnyugalmasabb zuga sem alkalmas arra, hogy az ott végzett pihentető masszázs elérhesse célját. Egy nagy forgalmú fodrászszalon félreeső szobája sem szerencsés választás a test és a lélek egyensúlyának beállításához. Egy csendes udvarra néző belvárosi épületben vagy a város szélén, egy eldugott utcácskában álló magánházban sokkal inkább megtalálhatjuk azt a békés környezetet, amelyben a masszázs valóban helyreállíthatja a test, a lélek és a szellem harmóniáját.

Kelemen Gréta

"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is.

Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején.

Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára.

Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük